Sommarnyheter från The Body Shop

av Malin
103 visningar

The Body Shop presenterade nu i veckan lite sommarnyheter. En fjärde rutin i Spa of the World™-serien, Firming Ritual. Dessutom lanserades en bb cream för kroppen samt en allt-i-allo räddare.

the body shop summer sommar 2017 spa of the world ethiopian coffee french grape seed thai makrut lime aloe honey bronze body bbFrench Grape Seed Scrub, 295 SEK

Den här kroppsskrubben innehåller (som ni kanske förstår av namnet) druvkärnspulver som innehåller polyfenoler, en kraftfull antioxidant som är bra på att friska upp huden samt socker som fysiskt exfolierar huden.

the body shop summer sommar 2017 spa of the world ethiopian coffee french grape seed thai makrut lime aloe honey bronze body bbEthiopian Green Coffee Cream, 325 SEK

Den här kroppskrämen är berikad med ekologiskt etiopiskt grönt kaffe, som med koffeinets kraft både piggar- och stramar upp huden. Krämen masseras in och när den sjunkit in känns huden både smidigare och fastare.

the body shop summer sommar 2017 spa of the world ethiopian coffee french grape seed thai makrut lime aloe honey bronze body bbThai Makrut Lime Firming Oil, 225 SEK

Den här kroppsoljan innehåller papedacitrus/makrut lime som har hyllats av thailändska kvinnor för sin uppfriskande doft. Oljan absorberas snabbt in i huden och den känns återfuktad och fastare efteråt.

the body shop summer sommar 2017 spa of the world ethiopian coffee french grape seed thai makrut lime aloe honey bronze body bbAloe Multi-Use Soothing Gel, 195 SEK

En riktig allt-i-allo produkt. Hjälper till att svalka och kyla solkysst semesterhud eller att återfukta huden när den är torr och fnasig under vintern. Den här kan användas till kropp, ansikte, händer och t o m. nagelband.  Innehåller 90% gel från Aloe Vera och ingen parfym, alkohol eller färgämnen. Dermatologiskt testat och snäll mot en känslig hud.

the body shop summer sommar 2017 spa of the world ethiopian coffee french grape seed thai makrut lime aloe honey bronze body bbHoney Bronze Body BB Cream, 245 SEK

En färgad kroppskräm för att jämna ut hudtonen och skapar direkt en fin solkysst ton. Krämen är gyllenbrun, lätt och krämig i sin konsistens. Detta är alltså ingen BUS-produkt, utan mer eller mindre kroppssmink som du tvättar bort på kvällen som med ditt övriga smink. Krämen är berikad med etiopisk honung som återfuktar huden i upp till 24H.

the body shop summer sommar 2017 spa of the world ethiopian coffee french grape seed thai makrut lime aloe honey bronze body bbJag har tidigare skrivit om The Body Shops SPA-serier, en del har jag gillat jättemycket och en del har jag gillat mindre. Men den här serien är nog en av de jag gillar mest! Kanske inte så mycket för att den marknadsförs som att den ska göra huden slimmare och stramare, utan för dofterna. Väldigt fräscha dofter. Inte helt otippat är kaffekrämen min direkta favorit (ni som känner mig vet att jag inte fungerar utan kaffe). Den är superlätt och fluffig i sin konsistens och känns återfuktande och går snabbt in i huden. Skrubben är krämig och gör huden väldigt mjuk. Och limeoljan är också så härligt fräsch.

De andra två produkterna är jag inte lika exalterad över, än om Aloe Vera-gelen alltid är bra att ha hemma så är det en väldigt osexig produkt – speciellt med den här förpackningen. Jag har svårt för kroppskrämer med färg då de (oavsett vad som står på etiketten) färgar av sig på kläder och lakan. Oftast duschar jag på kvällen ändå, men ibland glömmer jag bort det. Jag har inte testat just den här, men jag bävar lite för det då det gått sådär med de andra produkterna i den här serien.

Är du sugen på någon av produkterna?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy