Två nya favoriter från Klairs

av Malin
259 visningar 3 Minuter läsning

För några veckor sedan lanserade vi märket Klairs på jobbet och jag klickade hem två produkter som direkt blev två nya favoriter; en bb-cream och ett serum.

Klairs är ett koreanskt, prisvinnande hudvårdsmärke som grundades 2009 och som har en unik men okomplicerad syn på hudvård, med fokus på ett naturligt innehåll. De erbjuder produkter för alla hudtyper, framför allt är de inriktade på att behandla en känslig hud.

Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop, 429 SEK

Ett superhärligt serum som innehåller koncentrerad och stabil C-vitamin (5% askorbinsyra) som skyddar mot fria radikaler och “bekämpar” hudens åldrande, ökar hudens spänst och minimerar fina linjer. Dessutom innehåller det massor av härliga ingredienser för din hud, bl a. Sallatsspikblad som är en medicinalväxt och stark antioxidant som stimulerar kollagenbildningen i huden vilket förbättrar elasticiteten, Yuzu som jämnar ut hudtonen, Stjärnanis blockerar vissa enzymer som får huden att åldras.

Serumet innehåller också extrakt från Grapefrukt, Indisk lotus, Pion, Praktfrossört, Broccoli, Pseudocydonia sinensis (rosväxtart med frukt), Lavendel, Tebuske, Kanadalärk (träd), Krysantemum, Apelsin, Flikrabarber m. fl. Så en riktig cocktail med godsaker för huden! INCI.

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream, 329 SEK

En viktlös, men täckande bb-cream med SPF 40. Den innehåller hyaluronsyra som binder fukt, lugnar och skyddar huden. Passar även acnebenägen och känslig hud. Den ska passa alla hudtyper, men kommer tyvärr bara i en färg – ljus. Så denna passar bara oss med ljus hy. Jag älskar hur den här känns och ser ut på huden, dock är Cyclopentasiloxane (cyklisk silikon) andra ingrediensen i den här, så jag kommer inte att använda den här så mycket som jag hade önskat. Men andra ingredienser är Niacinamide (Vitamin B3), flera olika soskyddsingredienser, Sallatsspikblad, Lakritsrot, Portlak, Kava, Lin, Okra, Aloe Vera, Stor kardborre, Bomullshibiskus och Corchorus Olitorius (malvaväxtart).


Jag gillar de här två produkterna riktigt mycket! Serumet känns återfuktande och skönt på huden och bb-krämen ger ett så himla fint resultat på mig, plus att den håller hela dagen trots att det är svettigt och varmt. Det blir definitivt en produkt jag tar med mig på semestern!

Har du testat något från Klairs? Vilken är din favoritprodukt?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer