Ni kanske har hört talas om Bioré? Märket som är internationellt kända för sina ”pore strips”. Nu finns Bioré i Sverige och har en produktserie som ska verka mot pormaskar och oren hy.

bioré pormaskplåster sverigeBioré Baking Soda Cleansing Scrub, 85 SEK

En pulverskrubb dom aktiveras med vatten. Du kan själv reglera mängden för att få olika exfolieringseffekt. Innehåller menthol, så denna passar någon som vill känna produkten på huden. Den gör mig så där gnisslande ren.. och jag som är yttorr kan tycka att det är lite obehagligt. Men det kan vara skönt ibland, typ efter en varm dag så känns det svalkande på huden. Förutom lite parfym innehåller den helt okej ingredienser. INCI.

bioré pormaskplåster sverigeBioré Deep Cleansing Pore Stripes Combo, 99 SEK

En klar favorit! I alla mina år med stora porer och pormaskar har jag letat efter pormaskplåster som verkligen fungerar. Jag har testat många olika varianter, men ingen har funkat på mig – men dessa funkar! Hade det inte varit så äckligt hade jag visat upp hur mycket som faktiskt försvinner. Och ska jag vara ärlig använde jag upp alla på typ 2 veckor. INCI.

bioré pormaskplåster sverigeBioré Baking Soda Pore Cleanser, 85 SEK

Den här produkten är den jag använt minst och som jag gillar minst. Det är en ganska geleig konsistens med små kulor i. Det kan bero på att den innehåller SLS (Natriumlauretsulfat) som kan torka ut huden och är miljöbelastande, dessutom innehåller den Natriumbensoat som är allergiframkallande för oss med astma. Denna rengöring är tyvärr inget för mig. INCI.

bioré pormaskplåster sverigeBioré Charcoal Self Heating One Minute Mask, 85 SEK

En självvärmande kolmask. Hur häftigt? Jag trodde inte att den skulle bli så varm och härlig på huden. Innehåller bland annat Kaolin (vit lera) som är bra för känslig hud. Tyvärr kommer jag inte köpa dessa då de innehåller BHT som är en känd allergen och även cancerogen. INCI.

bioré pormaskplåster sverigeBioré har även ett par andra charcoal-produkter i sortimentet som jag inte testat. Men jag tror jag håller mig nog till pormaskplåstren och pulverskrubben (då och då).

Har du testat något från Biorés sortiment? Vad tycker du?

.

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Alltså hurra om pore stripes fungerar 🙂 Vart kan jag köpa dom? 🙂

Svara

De finns bl a. på Lyko och Åhléns

Svara

porestripes på näsan är grymma ju!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

1 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.