#Söndagsmasken – Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask

av Malin
160 visningar 2 Minuter läsning

Den här söndagen testar jag ytterligare en mask från Peter Thomas Roth, denna gång Irish Moor Mud Purifying Black Mask som innehåller 9000 år gammal svart lera från de irländska hederna som är skördad för hand.

peter thomas roth irish moor mud purifying mask

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask, 649 SEK

Den här härliga svarta lermasken innehåller bland annat Hizikitång som ger näring och fukt och innehåller höga nivåer av kalcium, järn och B1, B och C-vitamin. Den innehåller också såklart Irländsk Moor Mud, en återfuktande lerpasta som är resultatet av flera tusen års naturlig nedbrytning av örter, blommor och växter – vilket berikat leran med rengörande bio-mineraler, spårämnen, vitaminer, aminosyror och fettsyror. Till sist hittar vi Vulkanaska och Aktiverat kol som drar ut instängda orenheter och gifter från tilltäppta porer.

peter thomas roth irish moor mud purifying mask

Om ni sett dokumentärer om “Bog Mummies” som hittats på bl a. Irland är riktigt välbevarade pga. av att de legat i träsk med just den här typen av lera. Så där har vi ju bevis på att det funkar? 🙂

Den här masken är så härlig! Den känns svalkande och bara härlig på huden. Konsistensen är ganska annorlunda från va jag är van vid med en lermask, den var liksom lite studsig. Jag känner mig också både återfuktad och ren efteråt. Nu har jag bara lånat den här, men jag kommer definitivt att köpa hem den. I like it!

Har du testat Irish Moor Mud Mask?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer