Hej!

Den här veckan har jag lyckats klämma in inte mindre än 3 event som alla har varit så fantastiska! Förbered er på bildregn…


SEPHORA

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017Sephora och Vass PR bjöd in till höstvisning. Detta är vad som komma skall både från deras egna varumärke, men också alla de märkena de har i sin portfolio.

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017Huda Beauty kommer till Sverige!

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017Make Up For Ever lanserar tomma magnetiska paletter så att du själv kan komponera ihop dina egna färger. Samt att de också lanserar flytande matta läppstift och flytande metalliska läppstift.

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017Benefit kompletterar sin brynkollektion de släppte förra året med en till produkt. Älskar förpackningen!

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017Sephora själva lanserar massor av nya produkter som ni kan se ett litet urval ur ovan… och jag menar att det är massor. Allt från hudvård till färgade eyeliners! Jag blev genast sugen på både hår- och ansiktsmaskerna.

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017Sleek MakeUP hakar också på den flytande läppstiftstrenden med både matta och metalliska lippies, en ny highlighterpalett och nya paletter. Jag älskar Sleek, de är både budgetvänliga och har ofta riktigt bra produkter!

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017 sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017Guerlain lanserar inte bara en, utan två nya dofter – en lite lättare och blommigare och en ”rockigare” och varmare. Jag gillade verkligen båda! Två nya foundations, primer, en matt version av deras Kiss Kiss-läppstift och två nya hudvårdsfavoriter. Behöver jag ens nämna att jag blev helt förälskad i oljan som visas ovan? Nå, I dånt tink så.

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017Lipstick Queen är kända som märket med gröna sminkprodukter, nu kommer de med ett gult läppstift som ska bli mer koralligt på läpparna.

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017Nya paletter från Marc Jacobs Beauty.

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017By Terry släpper multifunktionella puder. Så fina!

sephora event vass pr summer autumn höstnyheter 2017Dr. Jart+ har en helt ny rengöringsrutin samt en bubblande kolmask på intåg. Spännande!

REAL TECHNIQUES

real techniques nic sam chapman lyko sweden 2017 real techniques nic sam chapman lyko sweden 2017 real techniques nic sam chapman lyko sweden 2017Mattias working his selfie game!

real techniques nic sam chapman lyko sweden 2017 real techniques nic sam chapman lyko sweden 2017På Lykos huvudkontor samlades vi i torsdags morse för en pressfrukost med Sam & Nic Chapman som tillsammans skapat borstmärket Real Techniques. Vi fick kort höra deras story från makeupartisteri till YouTube-sensation och varumärke. Jag hade äran att träffa systrarna 2014 och de är verkligen lika ödmjuka och härliga som de var då!

NYX NORDIC FACE AWARDS GALA

nyx nordic face awards 2017 nyx nordic face awards 2017 nyx nordic face awards 2017 nyx nordic face awards 2017♥ Fina Helena och jag. Och äntligen fick jag träffa den otroligt talangfulla Emilia Nummelin ♥

nyx nordic face awards 2017Igår var jag på gala för Nordic Face Awards-finalen som anordnas av NYX. Det var förmingel, gala med prisutdelning och efterfest. Jag fick inte bara träffa alla fina vänner jag fått genom den här bloggen, utan också träffa flera idoler och nya underbara och kreativa människor. Och grattis till Evelina Forsell som utsågs till Nordic Beauty Vlogger of the Year 2017! Jag är så glad och tacksam över att få vara en del av det här communityt och att få träffa alla dessa fantastiska och talangfulla människor ♥

Hoppas att er vecka varit minst lika härlig 😘

You May Also Like

1 kommentar

Svara

alltså såååååå jäkla lyxiga events! you go!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fyra + tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.