Ja, sist på båten igen. Men det var för att det här utskicket hamnade på min gamla adress. Dock var det värt att vänta på… för jeeez vad jag älskar den här kollektionen!

isadora get the glow collectionGloss Glacé, 119 SEK – NYA FÄRGER!

Gloss Glace kommer nu i 4 nya nyanser med iridescens. 24 Crystal Glacé, 25 Glow Glacé, 26 Iridescent Glow, 27 Pink Glow.

isadora get the glow collectionisadora get the glow collectionLoose Lip Glitter, 79 SEK – NYHET!

Ett löst läppglitter me både holografiskt och iriserande glitter som kan användas till både läppar, kroppen och i ansiktet. Glittret är extra finmalt för att det ska vara begagligare på läpparna.

isadora get the glow collection isadora get the glow collection isadora get the glow collectionFace Glow Prisma Wheel, 229 SEK – NYHET!

Stjärnprodukten i den här kollektionen heter Prisma Wheel och är IsaDoras take på den populära highlightertrenden. Nu ska vi inte bara skimra i naturliga nyanser, utan också i regnbågens alla färger som en äkta enhörning! I don’t mind! Fem lystergivande highlighters i olika nyanser, smöriga och lätta att blanda ut snyggt. Jag gillar att de inte är för glittriga utan ger ett fint glow.

isadora get the glow collection isadora get the glow collectionNail Glow, 79 SEK – NYHET!

Nail glow är iriserande nagellack som kan användas både ensamma eller som topplack. 840 Pearl Glow, 841 Ice Glow, 842 Lilac Glow, 843 Aqua Glow, 844 Pink Glow.

isadora get the glow collectionJag gillar som sagt den här kollektionen så mycket! Jag älskar både iridescent- och holograftrenden, så detta kommer vara några av sommarens hetaste makeupaccessoarer. Några av produkterna kan ni faktiskt redan se in action i min senaste sminkning ♥

Vad tycker du om IsaDoras Get the Glow?

.

– SHOP THE POST –

You May Also Like

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.