#Söndagsmasken – By Terry Hydra-Éclat Mask

av Malin
63 visningar 1 Minuter läsning

En ljusblå ansiktsmask som påstår sig vara återfuktande för uttorkad, trött och livlös hud.

Innehåller vatten, bomullsgräs/japanskt blodgräs, glycerin, lite andra återfuktare och konserveringsmedel, hydrogenerad kokosolja, mineralolja, Jungfrurosextrakt, Centifoliarosextrakt, silikon, Provinsrosextrakt, Frilandsrosextrakt och pigment. Alla rosingredienser ligger i andra halvan av INCI-listan.

Aj aj aj! Jag är känslig, men jag noterade inte någon av ingredienserna som jag kunde reagera på. Kan inte komma på vad det är som kan svida heller? Jag blev både röd, som ni kan se på bilden ovan, och det sved under tiden jag hade masken på mig – men så här efteråt känns huden ganska återfuktad. Vet inte vad jag tycker eftersom jag inte gillar saker som svider och gör ont. Och ska jag vara ärlig tror jag inte att jag skulle betala 700 kronor för den här ansiktsmasken…

Har du testat By Terry Hydra-Éclat Mask?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer