En ljusblå ansiktsmask som påstår sig vara återfuktande för uttorkad, trött och livlös hud.

Innehåller vatten, bomullsgräs/japanskt blodgräs, glycerin, lite andra återfuktare och konserveringsmedel, hydrogenerad kokosolja, mineralolja, Jungfrurosextrakt, Centifoliarosextrakt, silikon, Provinsrosextrakt, Frilandsrosextrakt och pigment. Alla rosingredienser ligger i andra halvan av INCI-listan.

Aj aj aj! Jag är känslig, men jag noterade inte någon av ingredienserna som jag kunde reagera på. Kan inte komma på vad det är som kan svida heller? Jag blev både röd, som ni kan se på bilden ovan, och det sved under tiden jag hade masken på mig – men så här efteråt känns huden ganska återfuktad. Vet inte vad jag tycker eftersom jag inte gillar saker som svider och gör ont. Och ska jag vara ärlig tror jag inte att jag skulle betala 700 kronor för den här ansiktsmasken…

Har du testat By Terry Hydra-Éclat Mask?

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.