Hair transformation

av Malin
105 visningar 2 Minuter läsning

I helgen färgade jag om mitt barr. Jag skäms över hur långt det gått mellan färgningarna, men jag får skylla på att det är annat som varit viktigare. Men då vi hade personalfotografering här i veckan så kände jag mig tvungen att se lite respektabel ut.

l'oréal colorista #violet

Jag har testat L’Oréals Colorista Paint i nyansen #Violet. Colorista-färgerna beskrivs som intensiva lekfulla färger i gelcreme-formula. I paketet ingår också en snedställd pensel för att t ex. kunna skapa en ombrelook eller slingor. Jag använde den bara för att applicera färgen i hela håret.

l'oréal colorista #violet

Utgångsläget… ja, ni ser ju.

l'oréal colorista #violet

Efter färgning, skugga.

l'oréal colorista #violet

Efter färgning, direkt solljus.

Det är en permanent färg, dock har lila och blå pigment har en tendens att tvättas ur ganska snabbt – men det ska bli spännande att se hur länge den håller. Trots att färgen täckte väldigt bra och blev jämn och fin så blev den lite för röd i min smak istället för lila. Men det kan ju ha att göra med att mitt hår var rödbrunt från början. Det är lite svårt att se på dessa bilder, men i vissa ljus är det verkligen jätterött 🔴😬

Jag ska testa att lägga i en blå semipermanent färg, eller ett silverbalsam för att se om det blir en kallare färg. Jag tänker att jag inte har så mycket att förlora nu.

Har du testat någon av Colorista-färgerna? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer