I helgen färgade jag om mitt barr. Jag skäms över hur långt det gått mellan färgningarna, men jag får skylla på att det är annat som varit viktigare. Men då vi hade personalfotografering här i veckan så kände jag mig tvungen att se lite respektabel ut.

l'oréal colorista #violetJag har testat L’Oréals Colorista Paint i nyansen #Violet. Colorista-färgerna beskrivs som intensiva lekfulla färger i gelcreme-formula. I paketet ingår också en snedställd pensel för att t ex. kunna skapa en ombrelook eller slingor. Jag använde den bara för att applicera färgen i hela håret.

l'oréal colorista #violetUtgångsläget… ja, ni ser ju.

l'oréal colorista #violetEfter färgning, skugga.

l'oréal colorista #violetEfter färgning, direkt solljus.

Det är en permanent färg, dock har lila och blå pigment har en tendens att tvättas ur ganska snabbt – men det ska bli spännande att se hur länge den håller. Trots att färgen täckte väldigt bra och blev jämn och fin så blev den lite för röd i min smak istället för lila. Men det kan ju ha att göra med att mitt hår var rödbrunt från början. Det är lite svårt att se på dessa bilder, men i vissa ljus är det verkligen jätterött 🔴😬

Jag ska testa att lägga i en blå semipermanent färg, eller ett silverbalsam för att se om det blir en kallare färg. Jag tänker att jag inte har så mycket att förlora nu.

Har du testat någon av Colorista-färgerna? Vad tycker du?

.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fyra × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.