Serum x3

av Malin
74 visningar 2 Minuter läsning

Jag håller just nu på att renovera min hudvårdsrutin då jag är trött på min hud, stora porer, glansig och knottrig. Helst av allt skulle jag vilja slita av mig ansiktet, kasta det och köpa ett nytt – men det fungerar ju inte riktigt så. Därför testar jag nu tre nya produkter i min rutin. En booster från Paula’s Choice och två serum från Biologique Recherche.

paula's choice biologique recherche
Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster, 499 SEK

Ett booster-serum med Niacinamid (en form av Vitamin B3) som kliniskt bevisat kan minska uppkomsten av synligt förstorade porer och rynkor. Innehåller massor av mysiga ingredienser för att lugna och jämna ut hudens struktur och pigmenteringar. Innehåller också flera antioxidanter som ska stärka och skydda huden. Det här serumet är som gjort för mig då det passar alla, men främst dem med fet hy och förstorade porer. Plus att den är 100% parfymfri. Hallelujah!

paula's choice biologique recherche
Biologique Recherche Sérum Collagène Natif, 749 SEK

Med hjälp av biologiskt kollagen hjälper det här serumet till att skapa ny volym och ge mycket fukt till en yttorr eller mogen hy samtidigt som att det ska hjälpa mot förstorade porer och används som ett kompletterande serum. Innehåller endast 4 ingredienser; Vatten, biologiskt kollagen, Trinatriumcitrat (salt av citronsyra) och Phenoxyethanol (konserveringsmedel).

paula's choice biologique recherche
Biologique Recherche Sérum Extraits Tissulaires, 749 SEK

Ett återfuktande serum som passar alla. Med aminosyror och cellulära oligopeptider ska det lugna och reparera. Det ska också kunna fungera som förberedande inför kraftigare behandlingar som syror, dermapen, microdermabration och laser. Serumet kan också fungera som en ögonkräm under natten. Innehåller fem ingredienser; Vatten, Propylenglykol (återfuktande), embryoextrakt Phenoxyethanol och Ethylhexylglycerin (konserveringsmedel).

Har du testat någon av dessa produkter? Vad tycker du?

5 kommentarer

Hilde 5 juni, 2017 - 14:21

Yes, jag har testat alla 3. Niacinamide booster är ett måste ha hemma och använda jämnt. Collagen Natif är superduper för oss med lite hängig hy också. Extraits Tissulaires använder jag som serum nr 2 under ögonen för att jobba på mörka ringar. Jag är övertygad om att du kommer att få rätsida på din hy.

Malin 5 juni, 2017 - 18:27

Åh vad kul! Ja jag kan knappt bärga mig, vill smörja in mig hela tiden

Trisiaa 6 juni, 2017 - 00:01

Låter som tre toppen produkter! Blev sugen på att testa dem också 😀

sv. Vad roligt att du också var bjuden! Men vad synd att du inte kan komma! Hade varit jättekul! 🙂 Men hoppas du får det super på konserten 😀

Matilda 22 juni, 2017 - 18:29

Ett litet tips är deciems serum:
http://theordinary.com/product/rdn-niacinamide-10pct-zinc-1pct-30ml
En bråkdel av priset och samma effekt! Älskar det!

Malin 22 juni, 2017 - 23:35

Har faktiskt spanat lite på The Ordinary och är sugen Tack för tipset ❤️

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer