#Söndagsmasken – PTR Cucumber Gel Mask

av Malin
107 visningar 2 Minuter läsning

Här ska ni få se en kalasfin grön ansiktsmask från Peter Thomas Roth. Eftersom jag har en grön period nu drogs jag givetvis till denna. PTR har många fina masker som jag är sugen på att testa!

söndagsmasken peter thomas roth cucumber gel mask

söndagsmasken peter thomas roth cucumber gel mask
Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask, 519 SEK

Cucumber Gel Mask är en mild och lugnande ansiktsmask som inte ska irritera och svida. Tyvärr gjorde den det i någon minut på mig eftersom jag har väldigt känslig hy i perioder – men det la sig ganska snabbt och då kändes den bara kylande och återfuktande.

Masken kan användas efter kliniska ansiktsbehandlingar, rengöring av pormaskar, micro-dermabrasion, rakning, vaxning, peeling och elektrolys. Lindrar också solbränna. Varför? Jo, för att den bland annat innehåller Aloe Vera. Den innehåller också givetvis gurka, men också blåbär, extrakt av ananas, papaya, sockerrör, sockerlönn, apelsin, citron, kamomill och mango. Massor av godingar! För att se hela INCI-listan kan du kika in på COSDNA.

Så här några timmar efter applicering känner jag mig fortfarande återfuktad, även på mina torra partier som brukar strama i vanliga fall.

söndagsmasken peter thomas roth cucumber gel mask

Har du testat PTR Cucumber Gel mask? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer