Nya basfavoriter från Sensai

av Malin
914 visningar

Hallå hörrni! Jag kan inte fatta att det redan är Juni? Jag blir lika paff varje gång det är ny månad, för tiden bara springer i väg…


För ett par veckor sedan var jag på event med jobbet som lanserar nya basprodukter i September. Jag blev givetvis superglad då en av mina favoritfoundations kommer just från Sensai. Och som ni såg i min senaste sminkning så har jag använt några av produkterna och de är så fina!

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste
sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste
Sensai Supreme Illuminator, 469 SEK

En krämhighlighter som antingen ger en lätt lyster eller full-on glow! Jag gillar att applicera den här med en beautyblender efter min foundation för att få ett härligt glow.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste
Sensai Glowing Base SPF10, 485 SEK

Här har vi min absoluta favorit. En superlätt primer med pärlemorpigment som ger lyster och reflekterar bort ojämnheter. Den är inte bara fin på, utan den håller verkligen vad den lovar gällande hållbarhet också. Mitt smink sitter på plats hela dagen.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste
Sensai Flawless Satin Foundation SPF20, 485 SEK

Andra favoriten! En lätt, medeltäckande foundation berikad med “Silky Frost Powder” som är ljusreflekterande och ger huden ett jämnt och glowigt resultat.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste
Sensai Luminous Sheer Foundation SPF15, 465 SEK

Här har vi en superlätt foundation för dig som inte behöver så mycket täckning utan mer en utjämnande effekt med hjälp av “Silky Lustrous Powder” tillsammans med Koishimarusilke som ger en härlig lyster. Den här foundationen känns inte alls på huden. Tyvärr var nyansen alldeles för mörk för mig, plus att jag gillar mer täckning.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste
Sensai Loose Powder, 485 SEK

Här har vi min tredje favorit bland nyheterna. Ett ultralätt fintmalt puder som mattar ned, varken syns eller känns på huden. Med uppdaterad formula som är vattenavvisande, vilket de demonstrerade på visningen genom att hälla pudret i ett glasvatten och stoppade ned ett finger – resultatet? Inte en droppe vatten följde med tillbaka upp och pudret var helt torrt. Det jag gillar är att hur många gånger jag återapplicerar pudret så syns det inte och blir heller inte kakigt.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste
sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste
Sensai Foundation Brush, 595 SEK

En mjuk syntetborste för att applicera foundation. För mig inget speciellt, plus att priset inte faller mig i smaken. Jag håller mig till mina makeupsvampar. Men fin att titta på.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste

Kan verkligen rekommendera highlightern, pudret, primern och den mer täckande foundationen. Jag har inte använt något annat (förutom Lumene Blur Foundation) i basväg den senaste tiden.

Vad tror du om höstnyheterna från Sensai? Är du sugen på att testa något?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy