Mysiga läppoljor från Clarins

av Malin
229 visningar

Som jag nämnde i inlägget med IsaDoras nya läppoljor så vill jag tipsa er om Clarins Instant Light Comfort Lip Oils. De har funnits i 3 utföranden innan, men har nu kommit i 4 nya dofter och färger. Hur smarriga ser de inte ut?

clarins instant light comfort lip oil

Läppoljorna har konsistens som ett läppglans mer eller mindre och kommer i 4 nya nyanser/dofter. Fr vänster 04 Candy, 05 Tangerine, 06 Mint, 07 Honey Glam. De ger subtilt med färg, men 04 Candy och 05 Tangerine ger också en tint till läpparna som sitter kvar även när själva glanset försvunnit. 07 Honey Glam är en variant av originalet 01 Honey med skillnaden att det har ett härligt guldglitter.

Oljorna är berikade med växtoljor från jojoba, hasselnöt och Mirabelle-plommon (Krikon), men de olika oljorna har varsin stjärnprodukt – så att ingredienslistorna ser lite olika ut beroende på vilken nyans/doft man har.

04 Candy innehåller Amarant
05 Tangerine innehåller Mauritia flexuosa
06 Mint innehåller Åkermynta
07 Honey Glam innehåller Hasselnötter

clarins instant light comfort lip oil

Den absolut härligaste är 06 Mint, trots att jag inte gillar mint i läpprodukter så kan jag bara inte slita mig från den här. En liten fräschör av mint, ger ingen färg på läpparna – utan bara mjukgör och återfuktar. Jag gillar att ha läppbalsam eller läppolja till vardags då jag är alldeles för tankspridd för att ha ett färgglatt läppstift på mig och har det sedan i halva ansiktet.

Har du testat Clarins Comfort Lip Oil?

Missa inte mitt inlägg helt dedikerat till läppoljor!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy