Ny favoritpalett till ansiktet från by Terry

av Malin
74 visningar

Under min första vecka på jobbet fick jag kika lite på by Terry Sun Designer Palette och blev helt förälskad. Just look at it!

by terry sun designer palette 4 savannah love
by terry sun designer palette 4 savannah love
By Terry Sun Designer Palette – 4 Savannah Love, 789 SEK

Paletten är uppdelad i två delar i 6 nyanser. Vänstra sidan består av två rouge samt en guldig highlighter och högra delen innehåller en matt highlighter, en ljuskorallig nyans och en skimrig brun nyans. Alla puder är superfina och krämiga och är lätta att applicera och blanda. Jag brukar faktiskt använda alla nyanser på högersidan som bronzer och blandar man vänstra sidan får man ett supersnygg glowigt rouge.

Jag har använt den här varje dag nu sedan jag fick hem den då jag tycker den ger mig så fint glow! Ni kan se resultatet i min senaste sminkning.

Har du testat Sun Designer Palette? Eller har du spanat in den?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy