beautyblender 15 år!

av Malin
111 visningar

I onsdags var jag inbjuden till Terrassen på Berns för att fira beautyblender som fyller 15 år. Det bjöds på en presentation av historien och framtiden om den lilla svampen.

beautyblender 15 år
Aline, head of PRO team på beautyblender hade flugits in från LA och hon berättade om beautyblenders historia, hur man kan använda de olika makeupsvamparna och promotade såklart den nya PRO-linjen.

beautyblender 15 år

Jag träffade massor av saknade ansikten, samt några nya. Bland annat Ellinor från Newly Polished som var fantastiskt gullig!

beautyblender 15 år

Här visar Aline hur man kan använda beautyblender liner.designer för att göra perfekt identiska bryn.

beautyblender 15 år

Här visas det olika appliceringsmetoder och hur resultatet blir beroende på vilket verktyg man använder, från vänster till höger har vi applicerat med fingrarna, borste och till sist en beautyblender. Dock jag jag aldrig säga att jag varit med om varken fingeravtryck eller ränder i min foundation med någon av metoderna, dock får jag alltid bäst resultat med en makeupsvamp då jag har stora porer och vill trycka in min foundation – det blir så fint resultat!

beautyblender 15 år

Vilken magisk energi Aline hade, man kan inte låta bli att älska henne på stört! Ett supermysigt och roligt event ♥

https://www.youtube.com/watch?v=OhqscKxstDw

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy