IsaDora Pool Glow Bronzing Make-up 2017

av Malin
267 visningar

Dags att hoppa i plurret! IsaDoras sommarkollektion Pool Glow är inspirerad av en avkopplande eftermiddag vid poolen i Hollywood Hills. “En solkysst hy med massor av lyster matchar perfekt reflektionerna från det gnistrande, turkosa poolvattnet.”


isadora pool glow bronzig make-up 2017
Strobing Fluid Highlighter – 83 Bronze Glow, 159 SEK – Ny färg!

Jag har tidigare skrivit om Strobing Fluid, en flytande highlighter för ett fräscht glow, en fjäderlätt textur som ger lyster och vitalitet till glåmig hy. Nummer 83 Bronze Glow är en bronzig nyans som är perfekt för en mörkare hudton för att få ett härligt varmt glow.

isadora pool glow bronzig make-up 2017
Wonder Nail – 556 Rose Gold & 557 Gold Glow, 79 SEK – Nya färger!

Två metalliska lack i roséguld (556) och liquid gold (557), passar i princip alla skulle jag säga. Härligt med ganska diskreta nyanser trots att de är ytterst trendiga.

isadora pool glow bronzig make-up 2017

isadora pool glow bronzig make-up 2017
Eye Shadow Quartet – 69 Savannah Sunset, 139 SEK

IsaDora återanvänder Savannah Sunset-paletten från 2014-års sommarkollektion. En väldigt fin palett med metalliska nyanser av guld och roséguld. Passande att trender kommer tillbaka!

isadora pool glow bronzig make-up 2017
Nourishing Lip Oil Tinted, 109 SEK – Nyhet!

Fyra nya läppoljor med en hint av färg. Produkten har en “gel-oil formula” som känns mjuk på läpparna och ger direkt näring och återfuktning. Vad jag inte förstår är varför produkterna luktar rosmarin? Jag blir aningens avtänd av doften måste jag säga även om jag gillar formulan och hur de känns på läpparna.

Aktiva ingredienser
Avokadoolja – Fuktgivande, antioxidant, ökar collagen produktionen.

Solrosfröolja – fuktighetsgivande, anti-aging, mjukgörande
Kokosolja – reparerande, fuktighetsgivande

isadora pool glow bronzig make-up 2017

En ganska blygsam, men fin bronze-kollektion från IsaDora tycker jag. Jag är helt insnöad på läppoljor (psst! Det kommer ett inlägg om riktigt härliga läppoljor här framöver, så håll utkik!) och eftersom jag använde det ofärgade originalet av Nourishing Lip Oil tills det knappt fanns något kvar och jag klämde på tuben tills den sprack och gick sönder i min väska, så kommer dessa också bli flitigt använda. Väldigt tacksamma att fota dessutom i de läckra färgerna! Vad gäller nagellacken och paletten så är detta fina “vardags-glam” produkter. IsaDoras ögonskuggspaletter tenderar att vara smöriga och lätthanterliga . Strobing Fluid får jag eventuellt vänta med tills jag BUSat mig hela sommaren – eller blanda ut i min kroppslotion, så snyggt!

Vad tycker du om IsaDora Pool Glow-kollektionen?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy