NABLA Dreamy Matte Liquid Lipstick

av Malin
169 visningar

Är det några som aldrig gjort ett tråkigt produktsläpp eller dåliga produkter så är det NABLA. Och det är inget undantag denna gång heller! NABLA har hoppat på flytande läppstifts-tåget och Dreamy Matte Liquid Lipstick är verkligen dreamy. Det finns ingen nyans bland dessa jag inte skulle använda!

nabla dreamy matte liquid lipstick nabla dreamy matte liquid lipstickJag har fått hem Dreamy Bundle (€208,60 €158,60 ≈ 1530 SEK) som innehåller alla 14 nyanser. Här finns verkligen någonting för alla! Både flera olika nude-nyanser tillsammans med mer vågade nyanser. Läppstiften ska ha lång hållbarhet, vara “kyssäkta”, inte kladda och har doft av vanilj och kokos.

nabla dreamy matte liquid lipstickVanilla Queen, Middle Karma, Sweet Gravity, Roses, Stronger, Grande Amore

nabla dreamy matte liquid lipstickKernel

nabla dreamy matte liquid lipstickFive O’ Clock, Rumors, Unspoken, Coco, Narcotic, Cotton, Black Champagne

nabla dreamy matte liquid lipstickVanilla Queen, Middle Karma, Sweet Gravity, Roses, Stronger, Grande Amore, Kernel, Five O’ Clock, Rumors, Unspoken, Coco, Narcotic, Cotton, Black Champagne

nabla dreamy matte liquid lipstickVad jag älskar med NABLA är att de alltid har en story bakom varje produkt. Här fick man med vad som ser ut som ett bokblad med en liten historia om vår himmel och på baksidan några små meningar om varje nyans.

Formulan är ganska rinnig, men ändå enkel att jobba med och få snygg. De torkar helt matt efter någon minut eller två och känns i princip inte alls på läpparna. Jag har även testat att dricka med några av de mörka nyanserna och de lämnar inte en tillstymmelse av färg på glaset. Mina favoritnyanser är den gråbeiga Stronger, den bäriga Kernel, den varma vinröda Unspoken, den mörkbruna Coco och den berlinerblåa nyansen Narcotic.

Läppstiften finns på nablacosmetics.com och kostar €14.90 ≈ 144 SEK.

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy