MAC Fruity Juicy Love in the Glades

av Malin
69 visningar

Sommarkollektionen Fruity Juicy från MAC är inspirerad av tropiska blommor och frukter och släpps i slutet på maj och är limited edition.

mac fruity juicy love in the glades
mac fruity juicy love in the glades
MAC Fruity Juicy In the Glades Eye Shadow x6, 465 SEK

En liten, smärt palett med 6 stycken skuggor i gråa och grönblå nyanser. En, för ögat, väldigt fin palett – men det är alltid någonting med gröna och blåa ögonskuggor, de tenderar alltid att vara torrare i konsistensen än andra färger och tyvärr är det även så här. Fick till slut helt okej swatches, men som ni ser är de väldigt pudriga. Neoprene Green kändes torrast av de alla, men även Palm Leaves och Russian Blue kändes torrare än de övriga som däremot är silkiga och mjuka. Ska givetvis ge skuggorna en ärlig chans på ögonen innan jag bestämmer mig om jag tycker om den eller inte. Fin är den ju helt klart!

mac fruity juicy love in the glades

Grey Stroke, Cumulus, Bye Bye Bahamas, Neoprene Green, Palm Leaves, Russian Blue

mac fruity juicy love in the glades

Grey Stroke, Cumulus, Bye bye Bahamas, Neoprene Green, Palm Leaves, Russian Blue

Har du spanat in någon produkt från MAC Fruity Juicy-kollektionen?

Produkterna finns på maccosmetics.se.

2 kommentarer

Nicolina Viklund 6 maj, 2017 - 16:28

Tjuuuuusig palett! Men ah, jag brukar konstant bli besviken på ögonskuggor från MAC, tycker som att de är torra överlag… :/ Men med rätt primer så…

Malin 8 maj, 2017 - 22:06

Jag hårdtestade just denna palett igår och de var förvånansvärt fina på och höll sig genom en 3 timmar lång konsert ☺️ Så jag blev helt klart glatt överraskad!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy