IsaDora Fresh & Flawless

av Malin
525 visningar

IsaDoras senaste lansering Fresh & Flawless som innefattar både nya produkter. men också nya färger av redan existerande produkter. #goflawless


Gårdagen spenderade vi med att städa lägenheten hela dagen och packade det sista. Idag när jag publicerar detta är vi på väg mot vårt nya hem och nya stad 😄  Jag är så pepp att få börja mitt nya jobb, att få inreda nya hemmet och börja nya livet!

isadora fresh & flawless
isadora fresh & flawless
IsaDora Make-Up Blender Sponge, 89 SEK – NYHET

Först ut har vi IsaDoras egna makeupsvamp. En beige historia som känns ganska tät och är gjord av Polyuretan som med sig öppna cellstruktur ska hindra sminket att absorberas i svampen. Den kan användas till allt från primer till rouge och puder.

isadora fresh & flawless
isadora fresh & flawless
IsaDora B.B. Cream – 08 Blonde Beige, 159 SEK – NY FÄRG

IsaDora relanserade sin B.B Cream i början av förra året och nu kompletteras de 5 beiga nyanserna med färgen 08 Blonde Beige som är den ljusaste i skaran och är den nyans som passar mig riktigt bra. Tyvärr lite snålt nyanssläpp. Fler jätteljusa och många fler mörkare nyanser tack!

isadora fresh & flawless
isadora fresh & flawless
IsaDora Light Touch Concealer – 79 Fair Beige, 119 SEK – NY FÄRG

Light Touch var nog en av de första produkterna jag testade från IsaDora och gillade den då. Lagom krämig, medeltäckande concealer/highlight. 79 Fair Beige är en ny färg som passar mig som handen i handsken, nyansen är nästan identisk med min hudton.

isadora fresh & flawless
IsaDora Face Mist, 109 SEK – NYHET

En av mina favoritnyheter! En 3-in-1 mist som kan användas som primer för att preppa huden, fixer för att sätta sminket och ta bort den pudriga känslan och som återfuktare under dagen. Innehåller bl a. arktiskt rosenrotextrakt, solrosolja, granatäpple, rosmarinextrakt, glycerin och ricinvax.

isadora fresh & flawless
isadora fresh & flawless
IsaDora Protect Face Primer SPF 30 – Bronzer, 159 SEK – NY FÄRG

Protect Face Primer är nog den enda produkten i IsaDoras bassortiment som jag inte gillar. Ingen av varianterna fungerar för mig. Men detta är alltså en primer med skyddande SPF. Varför denna nyans heter bronzer förstår jag inte? Är denna för mig som är lika blek som Snövit för att få mer färg? Eller är den till för de med mörkare hudton? Det framgår inte. Jag vet inte var, när eller hur jag skulle använda den här produkten. Please enlighten me!

isadora fresh & flawless
isadora fresh & flawless

10 Blonde / 12 Nude Sand / 14 Warm Sand / 16 Medium Beige / 18 Almond Beige

isadora fresh & flawless

10 Blonde / 12 Nude Sand / 14 Warm Sand / 16 Medium Beige / 18 Almond Beige

isadora fresh & flawless
IsaDora Perfect Coverstick, 95 SEK – NYLANSERING

Stick-concealers var så inne när jag var tonåring (omg vad gammal jag kände mig när jag skrev det där), men det är faktiskt ett tag sedan. Vem hade inte ett Clerasil Coverstick hemma? Haha! Jag får såna nostalgikänslor när jag ser dessa. Mjuka och krämiga sticks som även känns lätta. Får återkomma om täckning och hållbarhet när jag testat lite.

isadora fresh & flawless
isadora fresh & flawless
Vad tycker du om IsaDoras basprodukter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy