MOTD: Cold as Ice

av Malin
52 visningar 2 Minuter läsning

Nu är sista och absolut jobbigaste veckan på jobbet gjord, halleluja! Och den har tagit ut sin rätt på min kropp kan jag lova. När jag är stressad kan jag typ inte äta och det leder sedan till magkatarr. Så de här sista dagarna innan vi flyttar tar jag lite paus medan vi packar. Som terapi använder jag självklart sminket.


I den här looken har jag gett Sweet Peach-paletten en till chans och jag det blev helt okej. En produkt som jag verkligen är riktigt imponerad av är Too Faced Sketch Marker-eyeliner. Riktigt enkel att använda! Dessutom blev jag sjukt imponerad över bareMinerals-foundationen som jag tidigare använt som puder, men den täcker mer än vad jag trott ensam.

motd makeup of the day cold as ice

BAS
Boots No7 Airbrush Away Radiance Boosting Primer
bareMinerals Blemish Remedy Foundation – 01 Clearly Porcelain
MAC Nutcracker Sweet Magic Dust Powder – Sweet Vision
MAC Extra Dimension Skinfinish – Beaming Blush

ÖGONBRYN
IsaDora Sculpting Brow Pen WaterProof – 80 Dark Brown

ÖGON
Estée Lauder Double Wear Eye Shadow Base
Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette – Peaches ‘n Cream, Puree, Summer Yum, Nectar
Too Faced Sketch Marker – Black
Maybelline The Falsies Push Up Angel Mascara – Black

LÄPPAR
Viva La Diva Velvet Matte Liptint – Blueberry

motd makeup of the day cold as icemotd makeup of the day cold as ice

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer