Beauty Cravings V.15

av Malin
62 visningar

Veckans tema på saker jag suktar efter går för det mesta i regnbågens tecken. Glow, glitter och holografiskt är något som mitt hjärta studsar lite extra efter!

I Heart Makeup (TAM Beauty) Unicorns Heart Highlighter, 63 SEK

Alltså, en highlighter i regnbågens alla färger. Vem vill inte ha? Alltså, bara titta på den. Titta! Det är heller inte konstigt att den är slutsåld… I need this in my life!

NYX Total Control Drop Foundation, 189 SEK

En tunn flytande foundation som lämnar en matt finish. På våren vill jag ha lättare foundation när det börjar bli varmt (vem försöker jag lura, det har snöat två dagar i rad..) för att det känns bekvämare.  Har också hört så mycket bra om dessa så i jakt på den perfekta foundationen är det klart att jag vill testa.

NYX Glitter Primer, 99 SEK

En primer för att hålla kvar glitter där man applicerat det helt enkelt. Och titta på förpackningen 😍

NYX Face & Body Glitter, 69 SEK /st

I relation med glitterprimern suktar jag också efter glitter! Jag har så mycket energi och inspiration och dessa vill jag använda all day every day.

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid, 369 SEK

Under förra veckan när jag var sjuk lyssnade jag igenom de 40 avsnitt jag missat av Under Huden – som prisar denna produkt till skyarna. Vad är det? En daglig leave-on peeling som ska hjälpa mot acne, förstorade porer, rynkor, pormaskar osv. med hjälp av salicylsyra. Måste testa asap!

Milani Prime Perfection Prime Light Strobing + Pore Minimizing, 179 SEK

En primer med inbyggd lyster, hallå! Den ska alltså både ge en utslätande effekt samt ge lyster – den lates dröm. Istället för att göra som jag gör, blanda en flytande highlighter med min primer. Har hört mycket bra om denna.

Peter Thomas Roth Mask-A-Holic Kit, 529 SEK 1669 SEK

Jag har länge velat testa Peter Thomas Roth’s ansiktsmasker då jag hört massor bra om dem. Och det här kitet ser ju helt magiskt ut med 5 stycken ansiktsmasker som ger olika resultat. Jag har blivit helt beroende av ansiktsmasker och jag tror jag skulle älska alla dessa!

Anastasia Beverly Hills Glow Kit – Aurora, $40

Det här är det senaste tillskottet i ABH’s skara av highlighterpaletter och jag går ju igång på snygga förpackningar och rymdreferenser så detta är också en sån där produkt som bara måste ingå i min samling. Är ni fler?

beautyblender Bubble, 199 SEK

Alla mina makeupsvampar börjar sjunga på sista versen och den här var ju bara så söt! Varför behöver jag ens förklara varför jag vill ha denna? Älskar beautyblender och en söt ljusrosa färg. Come to mama!

2 kommentarer

Jenny 15 april, 2017 - 13:03

Jag kan bara säga gott om PC 2% BHA Liquid OCH Peter Thomas Roth maskerna. Tyvärr finns inte min favoritmask med i det kitet, men det är ju ett bra kit ändå!

Erica 17 april, 2017 - 22:14

Oh-oh, nu känner jag att jag MÅSTE ha den dära BHA-peelingen. Har hört så bra om alla dessa syror 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy