Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette

av Malin
108 visningar

Too Faced är kända för sina drömmiga förpackningar och unika produkter och Sweet Peach Eyeshadow Palette bjuder inte bara på fina skuggor, utan även med doft av söt persika.

too faced sweet peach eye shadow palette
Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette, 450 SEK

Sweet Peach Eyeshadow Palette blandar neutrala toner med fräscha bronsiga nyanser, korall och persika. De högpigmenterade färgerna ger intensiva och flirtiga ögon.

too faced sweet peach eye shadow palette
too faced sweet peach eye shadow palette
too faced sweet peach eye shadow palette

White Peach / Luscious / Just Peachy / Bless Her Heart / Tempting / Charmed, I’m Sure

too faced sweet peach eye shadow palette

Nectar / Cobbler / Candied Peach / Bellini / Peach Pit / Delectable

too faced sweet peach eye shadow palette

Peaches ‘N Cream / Georgia / Caramelized / Puree / Summer Yum / Talk Derby To Me

too faced sweet peach eye shadow palette

När jag testade den här paletten första gången i min sminkning Feeling Weird så var jag väldigt besviken. Skuggorna satte sig fläckigt och inte alls fint, var pudriga och ramlade ner under ögonen. I paletten finns väldigt fina vardagsfärger, men jag skulle faktiskt inte sträcka mig efter den här för en utekväll då det mörkare nyanserna blir väldigt skira och jag har andra paletter som presterar bättre. De skimriga nyanserna fäller också väldigt mycket, not cute! Som ni märker är jag inte helt såld… men jag ska testa alla nyanser innan jag uttrycker mig mer.

Har du testat Sweet Peach-paletten? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy