Sephora Mask Party

av Malin
138 visningar

Mask Party The Big Night Out Survival Kit från Sephora är en flerdagarsbehandling inför en stor dag så som bröllop, fest eller studenten. Så smart och så kul!

Jag har dock använt maskerna när jag haft tid och lust och har faktiskt använt upp alla masker och kan säga att jag gillat alla masker på sina egna sätt. Och vad får du betala för Sephora Mask Party? 245 SEK. Helt rimligt och prisvärt för 7 masker.

sephora mask party the big night out survival kit

Behandlingen börjas 2 dagar före “the big day” med en Green Tea Face Mask som ska ha en nedmattande effekt genom att absorbera överflödigt sebum, ha förebyggande effekter mot kvisslor och finnar samt släta ut huden. Jag gillar att den här ansiktsmasken mattar ner huden utan att torka ut huden.

sephora mask party the big night out survival kit
sephora mask party the big night out survival kit

Dagen innan behandlas händerna med Aloe Vera Hand Mask som ska ge fina och riktigt återfuktande händer med hjälp av aloe vera. Tillsammans med Charcoal Nose Strip som drar ut orenheter och pormaskar ur näsan. Det här pormaskplåstret är det bästa jag använt nån gång.. och jag har testat många! Aldrig har jag fått ut så mycket från ett plåster. Jag trotsade också min handkladdfobi och testade handmasken och den gjorde mina händer så mjuka och lena!

sephora mask party the big night out survival kit

På självaste dagen ska ögonen piggas upp med hjälp av Pearl Eye Mask som innehåller pärlextrakt som ljusar upp och jämnar ut hudtonen och läpparna plumpas med Rose Lip Mask som talar för sig själv, innehåller rosextrakt som är rejält återfuktande. Ögonmasken fick mitt sjuka face att genast se lite piggare ut medan jag hade lite svårt för läppmasken – gillade inte riktigt den slemmiga konsistensen, men läpparna blev definitivt mer fylliga.

sephora mask party the big night out survival kit
sephora mask party the big night out survival kit

Dagen efter kan man slänga sig i badet eller i soffan och återhämta sig med Pomegranate Face Mask som har återfuktande- och uppiggande effekter på huden. Lavender Foot Mask piggar upp trötta fötter som gått i höga klackar. Det här är två av mina favoritmasker i bunten, granatäpplemasken inte bara doftar underbart, utan gjorde min hud så mjuk och återfuktad. Fotmasken likaså, lite läskigt att kliva i kalla och blöta sockor – men resultatet är väldoftande och mjuka fötter!

Jag är riktigt imponerad av Sephoras masker och kommer definitivt att spana in fler!

Har du testat någon av Sephoras egna masker?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy