IsaDora spottar som vanligt ut nya kollektioner och inte långt efter Cool Matt Collection dök det upp ytterligare nyheter som snabbt fångade mitt intresse. Produkterna ingår i IsaDoras Sculpt your face, eyes and lips och har funnits i butik sedan v. 10.

isadora sculpt your eyes lips face IsaDora Eye Sculptor Bar, 159 SEK – NYA FÄRGER

Ögonskuggspaletter för att ”skulptera” ögonen. 4 matta nyanser och 1 skimrande highlighter.

22 Smokey Sculpt – En palett med bruna och mörka nyanser för en sotad look.
24 Mauve Rose Sculpt – En palett med rosa och mauvetonade nyanser.

isadora sculpt your eyes lips face22 Smokey Sculpt

isadora sculpt your eyes lips face24 Rose Mauve Sculpt

isadora sculpt your eyes lips faceIsaDora Sculpting Brow Pen WaterProof, 115 SEK – NYHET

Sculpting Brow Pen har en platt och snedställd triangelformad applikator-tip vilket gör den idealisk för både en bred och tunn ögonbrynsskulptering. Kommer i 3 färger; 80 Dark Brown, 82 Medium Brown och 84 Light Brown.

isadora sculpt your eyes lips face84 Light Brown, 82 Medium Brown, 80 Dark Brown

isadora sculpt your eyes lips faceisadora sculpt your eyes lips faceIsaDora Face Sculptor Strobing – 22 Rose Gold, 199 SEK – NY FÄRG

Paletten innehåller tre lystergivande och matchande nyanser som framhäver dina bästa drag med en ljusreflekterande glow. 22 Rose Gold innehåller en ljus champagnenyans, en persikorosa nyans med kalla rosa reflexer och en roséguldnyans.

isadora sculpt your eyes lips faceAlltså hur fina är inte paletterna? Min go-to favorit är Mauve Rose-paletten som är som gjord för mig. Lättarbetad och jag gillar att man kan få ett väldigt nedtonat resultat eller mer intensitet genom att packa på skuggorna i lager. Jag har ännu inte hunnit testat brynpennorna – men det kommer framöver. Och ska vi snacka glow? Om du ska kika på någon av dessa produkter så är Strobingpaletten Rose Gold att rekommendera, absolut den finaste av alla Face Sculptor Strobing!

Har du spanat in några av IsaDoras nyheter?

.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

11 − 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.