IsaDora Cover Up Stick ‘n Brush

av Malin
271 visningar

Igår var nog en av de bästa dagarna i mitt liv! Ni som vet, ni vet. Och ni andra kommer att få reda på det så småningom. Vilken kompensation för förra årets skit. Jag är så lycklig just nu ♥


Stick-foundations är den hetaste trenden gällande basprodukter och i början av februari lanserade IsaDora sin variant Cover Up Stick ‘n Brush Foundation & Concealer.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush Foundation
IsaDora Cover Up Stick ‘n Brush Foundation & Concealer, 169 SEK

Precis som produktens namn är detta en kombinerad foundation och concealer med borste. Jämnar ut hudtonen och ger en naturlig felfri finish hela dagen. Aktiva ingredienser som bl a. Glycerol, Lecitin, Vitamin E och Vitamin C som återfuktar huden och ger en behaglig känsla. Snabb och enkel applicering med den inbyggda borsten. Kommer i 4 nyanser; 01 Light Beige, 03 Cool Beige, 05 Sand Beige, 07 Olive Beige. SPF30.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush Foundation

Jag är först och främst imponerad av ingredienslistan. Förutom palmolja (Ethylhexyl Palmitate) som många har delad mening om så innehåller den här produkten många snälla ingredienser. Pigment och återfuktare i princip. Jag gillar företag som lyssnar på sina konsumenter och blir mer och mer medvetna om vad de stoppar i sina produkter.

Formulan är mjuk och lättapplicerad, samt enkel att blanda ut på huden. För mig med förstorade porer tycker jag att de framhäver dessa lite på mina kinder, men det blir bättre efter att jag sprayat lite setting mist och får bort den pudriga känslan när jag gjort klart basen. I övrigt tycker jag att den täcker mina röda partier och pigmentfläckar bra.

Det jag inte gillar med dessa är att borsten inte är avtagbar. För hur ser den ut bakom/inuti? Jag tänker om man tvättar borsten om det rinner in vatten mellan till själva produkten i botten… Förstår ni hur jag menar? Det känns som att om det kan fastna fukt mellan kan det nog lätt bli mögel. Not fresh!

Jag hoppas också att det kommer fler nyanser, typ minst 20 – till alla hudtoner, från de allra blekaste till mörk hudton. Lite snålt med 4 nyanser av beige kan jag tycka.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush Foundation Concealer

Au natural /01 Light Beige & 03 Cool Beige applicerat

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush Foundation Concealer

Utblandat med beautyblender / Färdig makeup

Har du testat IsaDora Cover Up Stick ‘n Brush? Vad tycker du?

1 kommentar

Isabel Boltenstern 31 mars, 2017 - 18:22

Jag köpte faktiskt denna förra veckan och var SUPEREXCITED att prova den – men tyckte den blev så himla kletig? Jag ska testa den några gånger till innan jag ger ett slutgiltigt utlåtande, men kände mig flottig hela dagen. Kanske för att den är tyngre än min vanliga foundation..? Dock stort plus för concealer och foundation i en, plus lätt att bära med sig. MVH ingen expert alls.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy