Dr. Brandt Magnetight – Magnetisk ansiktsmask

av Malin
109 visningar

Vad sägs om en magnetisk ansiktsmask? Magnetight Age Defier från Dr. Brandt heter den här ansiktsmasken som blivit superhypad världen över.

dr. brandt magnetight age-defier
Dr. Brandt Magnetight Age-Defier, 795 SEK

Den här ansiktsmasken innehåller magnetiska partiklar av järn, aromaterapeutisk lugnande lavendel och svart turmalin, en kraftfull och mystisk sten som känd för att vara en av naturens mest energigivande mineraler. Masken avlägsnas genom den medföljande magneten som förs över ansiktet inlindat i papper som lyfter upp masken utan ansträngning.

dr. brandt magnetight age-defier

Tyvärr är det ofta så att om det låter för bra för att vara sant så är det så. Efter att ha använt masken och utan att ha läst innehållsförteckningen kände jag direkt att masken innehöll en del silikon, vilket också visar sig i INCI-listan. Den innehåller också en hel del tillsatt parfym som kan vara problematiskt för någon med känslig hy. jag är också lite besviken på att ingredienserna (förutom järnpartiklarna) man promotar inte ligger i övre delen av ingredienslistan. Visst, det är coolt och lite knasigt att ta bort ansiktsmasken med hjälp av en magnet – men för det här priset vill man se resultat. Inte värt det annars.

Jag har inte känt av någonting när jag använt den angående parfymen, men efter att jag tagit bort masken känner jag absolut silikonet som ett överflöd och det känns även som att det är det som lägger sig i porer och rynkor osv. för att verka “utslätande”. Som sagt, för bra för att vara sant.

Har du testat Dr. Brandts Magnetight Age-Defier? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy