Nya läppisar från L’Oréal Paris

av Malin
187 visningar

Igår berättade jag ju att jag hade något att berätta för er och nu kan jag inte hålla mig längre… Idag sa jag upp mig från mitt jobb och efter påsk flyttar vi till Stockholm 😁 Jag är så pepp!


Läppisarna lanserades i februari och jag fick med mig dem i mitten av januari på DB Expo så jag har hunnit testa dem till och från ett tag. Nyheterna heter Color Riche Matte Lipstick som är matta varianter av de klassiska Color Riche-stiften, Infallible Lip Paint är flytande läppstift i både glansiga och matta finish.

l'oréal paris color riche matte lipstick
L’Oréal Paris Color Riche Matte Lipstick, 129 SEK

Läppstift i matt finish som är berikade med kameliaolja för att hålla läpparna mjuka och återfuktade hela dagen. Just nu kommer de i 6 olika nyanser från beige till plommonlila. Pigmenten och hållbarheten är över förväntan – men jag hade dock önskat att de kunde skippa den där mormorsdoften.

l'oréal paris color riche matte lipstick

104 Strike a Rose, 241 Pink-a-Porter, 346 Scarlet Silhouette, 463 Plum Tuxedo, 633 Moka Chic, 634 Greige Perfecto

l'oréal paris color riche matte lipstick

104 Strike a Rose, 241 Pink-a-Porter, 346 Scarlet Silhouette, 463 Plum Tuxedo, 633 Moka Chic, 634 Greige Perfecto

l'oréal paris infallible lip paint
L’Oréal Paris Infallible Lip Paint, 99 SEK

Flytande läppstift i både matt och glansig finish med intensiva färgpigment. Lättjobbad geléliknande formula tillsammans med den välvda applikatorn. För närvarande finns det 3 glossiga och 3 matta nyanser.

l'oréal paris infallible lip paint
l'oréal paris color riche matte infallible lip paint

101 Gone with the Nude, 102 Darling Pink, 103 Fuchsia Wars, 204 Red Actually, 205 Apocalypse Red, 207 Wuthering Purple

l'oréal paris infallible lip paint

101 Gone with the Nude, 102 Darling Pink, 103 Fuchsia Wars, 204 Red Actually, 207 Wuthering Purple
(tyvärr har jag slarvat bort 205 Apocalypse Red så det blev ingen swatch på den)

l'oréal paris color riche matte infallible lip paint

Inte helt otippat älskar jag dessa! De matta läppstiften är så fina på (note to self: swatcha dessa på läpparna och visa dina bloggläsare) och min favorit är definitivt 634 Greige Perfecto – en så fin kall brun färg, samt 463 Plum Tuxedo eftersom lila är min absoluta favoritfärg – supersnygg partynyans! 346 Scarlet Silhouette är den perfekta klassiska röda nyansen.

På Lip Paint-fronten är jag inne på lite samma bana. 101 Gone with the Nude och 207 Wuthering Purple är omedelbara favoriter. Nu är mina armswatches precis nygjorda vilket gör att de alla ser glossiga ut, men när de matta nyanserna torkar är de matta. Jag är lite besviken på nyansutbudet eftersom the ‘muricans fått så många fler (och roligare) nyanser. Vill ha!

Har du testat någon av L’Oréals nya läppisar?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy