The Body Shop Almond Milk & Honey

av Malin
131 visningar

I början av mars lanserade The Body Shop sin nya kroppsserie Almond Milk & Honey för känslig hud. Produkterna är skapade utan färgämnen, dermatologiskt testade och är 100% vegetariska.

Den här vårdande nya serien har berikats med Community Trade-producerad mandelolja från regionen Alicante i Spanien, och Community Trade-producerad honung från den UNESCO-skyddade regnskogen Sheka i Etiopien. Hudvårdsserien är lika snäll mot miljön som mot huden.

the body shop almond milk & honey
Soothing & Caring Bath Milk, 195 SEK

Som jag önskade att jag hade ett badkar nu! Den här badmjölken ska ge en mild rengöring som mjukgör och minskar känslan av stramande hud och består av en utsökt blandning av naturliga oljor.

the body shop almond milk & honey
Soothing & Restoring Body Lotion, 155 SEK

En snabbabsorberande body lotion som ska vara fuktighetsbevarande i upp till 48 timmar.

the body shop almond milk & honey
Soothing & Restoring Body Butter, 185 SEK

En body butter, berikad med naturliga oljor och skapad för att vårda en känslig och torr hud.


Den här doften påminner mig jättemycket om alla såna här produkter på 90-talet. Jag hade nog någon duschtvål som luktade så där när jag bodde hemma. Oh the memories!

Jag har ju tyvärr inte kunnat testa badmjölken, men jag vet att min bloggkollega Honi Beauty har testat, så vill ni se vad hon tycker kan ni kika in där. Body lotionen är lätt och sjunker in i huden snabbt – inget klet och kladd. Body Buttern har den nya formulan som är lite lösare än i TBS tidigare kropsserier vilket jag gillar bättre än de äldre varianterna som var stenhårda. Dock är Piñita Colada fortfarande min favorit – så fluffig och luktar mumma!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy