Eucerin DermatoCLEAN

av Malin
220 visningar
Visste du att 1/3 svenskar rengör ansiktet med vanlig tvål trots att det har en uttorkande effekt*?

*Källa: You Gov – kvalitativ undersökning Sverige 2012, samt kvalitativ fokusgrupp om hudrengöring Sverige 2014.

Som ni kanske vet har Eucerin hittat en alldeles egen liten plats i mitt hjärta och i min hudvårdsrutin. För några veckor sedan fick jag syn på deras rengöringsserie DermatoCLEAN. Produkter för ansiktet som ska ta bort smink, talgöverskott, döda hudceller, svett samt miljöföroreningar.


Samtliga produkter i Eucerins DermatoCLEAN-serie innehåller en innovativ kombination av verksamma ämnen från naturen som effektivt avlägsnar smink, men samtidigt bibehåller hudens naturliga fuktbalans. Produkterna är parfymfria och har genomgått kliniska studier för att säkerställa att de tolereras av samtliga hudtyper, inklusive känslig. Hud som har rengjorts med DermatoCLEAN är ren, mjuk, lugnad och återfuktad, samtidigt som hudens förnyelseprocess stimuleras.

Produkterna innehåller Gluko-glycerol som är en naturlig aktiv ingrediens med återfuktande egenskaper, APG Complex (alkylpolyglykosid) som är ett effektivt men samtidigt extra milt rengöringskomplex samt Hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen och har hög fuktbindande förmåga.

eucerin dermatoclean
Eucerin DermatoCLEAN Micellar Cleansing Fluid, 109 SEK

eucerin dermatoclean
Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner, 99 SEK

eucerin dermatoclean
Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel, 99 SEK

eucerin dermatoclean
Eucerin DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk, 99 SEK

Eucerin tipsar om 5 enkla steg till en välmående hud:
– Slarva inte med rengöringen
– Rengör både morgon och kväll
– Använd inte vanlig tvål och vatten för att rengöra huden
– Använd inte för starka produkter
– Använd produkter framtagna för just nu din hudtyp

eucerin dermatoclean
Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-up Remover, 109 SEK

.

För mig med känslig hy är dessa produkter guld! Jag har testat dem ett par gånger var sedan jag fick hem dem och jag gillar verkligen resultatet. Micellärvattnet och ögonsminkremovern är helt klart mina två favoriter eftersom jag är en person som vill att rengöringen ska gå snabbt på kvällen när jag är trött. Båda produkterna tar bort sminket i några svep och man behöver inte hålla på att gnugga tills huden blir irriterad och röd. Jag vågade mig t o m. på att testa tonern (har inte använt toner på säkert 10 år pga att jag hatar känslan av stram hud) som överraskade mig positivt. ‘Den gamla världens’ rengöringar och toners kan också få huden att kännas stram och torr, men nu för tiden är sammansättningarna så bra och återfuktar även efteråt – vilket också gäller för DermatoCLEAN-serien.

Jag har inte riktigt varit kompis med krämrengöringar den senaste tiden även att det kanske är det bästa för just min hy, men jag kan inte undgå att få en hinna av produkt kvar när jag är klar med rengöringen hur jag än gör. Använder jag den typen av rengöring vill jag gärna köra ett micellärvatten efteråt ändå. Det kanske bara är en fix idé… Men jag ska testa vidare och se vad jag tycker till slut.

Har du testat någon av Eucerins DermatoCLEAN-produkter?

2 kommentarer

Jeanette 13 mars, 2017 - 13:52

Dessa produkter ska jag testa. Saknar bra rengöringsprodukter.

Maria - Vegansk skönhetsblogg 15 mars, 2017 - 11:14

Har hört så mycket bra om deras produkter. Synd att de inte är cruelty free och veganska, då hade jag GÅTT LOSS

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy