Beauty Cravings V.9 2017

av Malin
29 visningar

Våren är en het tid för nya produktsläpp och det har redan börjat trilla in och med det blir man ju sugen på dels nya och hypade prylar. Den här veckan har jag varit sugen på två riktigt hypade produkter och två nyheter.

beauty cravings v9 2017 marc jacobs silisponge colorista kailijumei

Silisponge, 99 SEK

En makeupbas-applikator i silikon som ska fungera som en beautyblender, men eftersom silikon är ett tätt material så slukar den inte upp foundation eller concealer som en vanlig makeupsvamp. Jag har inte hört något dåligt om den här produkten, så jag måste ju testa!

Kailijumei Lipstick – Dream Purple, 329 SEK

De superhypade läppstiften från Kailijumei har inte bara utsetts till världens vackraste läppstift, utan är handgjorda genomskinliga läppstift med både guldflingor och äkta blommor som skiftar ton beroende på din egen kroppstemperatur och pH-värde. Alla läppstift ger samma effekt i en skir rosa ton. Alltså, så fina!

L’Oréal Paris Colorista Washout – #Turquoisehair, 99 SEK

L’Oréal Paris Colorista Paint – #Blueblack, 99 SEK

L’Oréal’s senaste hårlansering (som jag kommer att skriva om här framöver) heter Colorista och innehåller massor av roliga produkter för att färga håret i alternativa färger. Jag har snöat in på att jag vill färga mitt hår blått med mörkt i botten och ljusare ut mot topparna och jag tror att dessa två produkter skulle bli så snygga ihop! Klicka gärna på gillahjärtat om du vill se en hårtransformering – kanske i en video till och med?

Marc Jacobs Daisy Dream Kiss EdT, 730 SEK

Jag har en stor förälskelse i MJ’s Daisy-dofter och denna är inte något undantag. Med toppnoter av saftiga svarta vinbär, rosa grapefrukt och ananas tillsammans ett hjärta av jasmin, freesia och rabarber och basnoter i mysk, ambroxide och cederträ. Alltså hur härligt låter inte det? Vill ha!

Har du några produkter som du suktar efter lite extra just nu?

2 kommentarer

Jenny 5 mars, 2017 - 13:04

Vill gärna se en hårtransformering! 🙂 Jag brukad gilla Daisy dofterna, men för ett tag sen var det som om något sa snäpp och sen var de för söta… kan bero på att jag snöat in på kryddiga dofter.

Malin 5 mars, 2017 - 15:27

Haha, jag älskar söta dofter nu när det börjar bli vår och sommar. Vill lukta som en midsommarbukett 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy