bareMinerals utökar sin hudvårdsserie Skinsorials

av Malin
28 visningar

För ett tag sedan lanserade bareMinerals lite ny hudvård och utökar sin hudvårdsserie Skinsorials med tre nya serum och en ögonkräm.

bareminerals skinsorials news 2017
bareMinerals Brilliant Future Age Defense & Renew Eye Cream, 479 SEK

“Denna ögoncreme är formulerad för att stärka hudens naturliga förmåga att förebygga framtida ålderstecken i det känsliga området kring ögonen. Brilliant Future™ Eye Cream är berikad med mineralen mangan, naturligt framställda botaniska ingredienser och åldersförebyggande peptider specifikt valda för att förnya och återfukta huden. Resultatet blir ett mer utvilat utseende med mindre fina linjer och torrhet. Vitamin C ljusar upp och jämnar ut hudtonen, alfalfafrö minskar svullnad och reducerar mörka ringar medan vit hagtornsextrakt ge ny lyster.”

Innehåller bland annat Kaliumhydroxid som är väldigt frätande på huden och kan ge allvarliga allergiska reaktioner som har orsakat brännskador, utslag och svullnader. Den innehåller också PEG/PPG-14 som framställs av etylenoxid som är giftigt och cancerframkallande. Mineralen mangan som man promotar är nionde sista ingrediensen i produkten. Inget jag känner att jag vill ha nära mina ögon…

bareMinerals Brilliant Future Age Defense & Renew Serum, 679 SEK

“Brilliant Future™ Age Defense and Renew Serum ska hjälpa till att motverka tidiga tecken på åldrande och förnyar hudens naturliga lyster. Mineralen mangan supportar hudens naturliga försvar mot miljörelaterad stress och torr hud. Innehåller Chai Hu-extrakt och en kraftfull tripeptid för att motverkar synligheten av fina linjer och rynkor och för att supporta hudens naturliga ungdomlighet. Tar fram en fräsch hy med Vitamin C, som ljusar upp, förbättrar hudstrukturen och jämnar ut hudtonen samt olivbladsextrakt som förbättrar vitaliteten.”

Innehåller bland annat Kanelaldehyd som hör till de 13 mest allergiframkallande doftämnena i Europa och en del tillsatt parfym. Tills någon bevisar motsatsen är jag lite restriktiv till att använda de här produkterna på mitt ansikte…

Vad säger du? Blir du sugen på att testa nyheterna?

1 kommentar

Paulina 8 mars, 2017 - 14:39

Åh v ad fint 😀 Let me know om detta är någonting att ha :* <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy