Alla hjärtans dag med LUSH

av Malin
170 visningar

Vet ni? Inte nog med att det har varit en jobbig vecka, utan har fått ont i halsen igen… Jag var ju nyss sjuk och tappade rösten i över en vecka och nu känns det precis lika igen. Jag är så trött på att aldrig få må bra! Så därför tänkte jag sprida lite kärlek till er med dessa fantastiska Alla Hjärtans Dag-produkter från LUSH!


LUSH är kända för sina säsongsprodukter och dessa Alla Hjärtans Dag-produkter är helt amazing! Här finns allt för att ordna en mysig stund för dig själv eller tillsammans med någon.

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
Love & Kisses Gift, 389 SEK

“Oavsett om din ögonsten är en vacker prins, en modig prinsessa eller en icke-binär drömpartner, så kommer hen garanterat att älska denna kavalkad av sagolika produkter.”

Love & Kisses innehåller 4 stycken produkter; en duschkräm, en rosdoftande tvål, en massagekaka och ett läppskrubb. Allt du behöver för att ge dig själv eller någon annan en majestätisk kväll!

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
Love Spell Massagekaka, 99 SEK

En krämig, rättvisemärkt, ekologisk massagekaka fylld av ljuvliga ingredienser som bl a. kakaosmör, sheasmör, nyponolja, aloe vera-gel, nejlika-absolut och citronmyrten för en härligt blommig och fräsch massage. De tidigare massagekakor jag testat är så härliga och håller huden mjuk och återfuktad även efter massagen!

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
Prince Charming Duschkräm, fr. 89 SEK (100 g)

Vem behöver egentligen en bal på slottet när man har en söt och mysig duschkräm? Jag byter gärna in balen mot Prince Charming! Med en blandning av söt marshmallowrot och vaniljstånginfusion tillsammasn med granatäppeljuice och grapefruktolja får du den typiska söta LUSH-doften.

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
Love you, Love you lots Tvål, fr. 65 SEK (100 g)

En rosälskares dröm med fyra sortes ros! Rosbladinfusion, rosolja, rossirap och till och med färska rosblad har letat sig in i denna kärleksbrygd. Den här tvålen får mig att längta till vår och sommar ännu mer än vad jag redan gör.

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
The Kiss Läppskrubb, 115 SEK

En av mina absoluta favoritprodukter från LUSH är deras läppskrubbar. De både peelar läpparna och gör dem mjuka samt att de smakar godis, mums! The Kiss är en blandning av en socker- & saltskrubb med ätbara hjärtan, rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör och siciliansk mandarinolja.

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
Alltså som jag önskar att jag hade ett badkar lite extra idag! Jag känner mig frusen och febrig och då hade det varit perfekt att hoppa ner i badet med någon av dessa för att trösta mig själv. Jag får ta med mig tvättkortet in i duschen istället.

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
Over and Over Badbomb, 69 SEK

En badbomb som har doppats i kakaosmör för extra återfuktning tillsammans med limeolja, fänkålsolja och orrisolja som bjuder på en färgkavalkad av rosa, orange och guld. En extra uppiggande badbomb!

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
Cupid Badbomb, 55 SEK

“Tygla ditt bultande hjärta med en frodig badbukett av lugnande rosbladspulver och bergamott.” Jag kunde inte beskriva den här godingen bättre själv. Tillsammans med viollöv och persisk limeolja färgar den ditt badvatten vackert rosa.

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
Unicorn Horn Bubbelbit, 69 SEK

Lugnande lavendel, uppiggande neroliolja och Ylang Ylang-olja utgör dofterna i detta skimrande badskum. Dröm dig bort till ett sagoland där enhörningar finns på riktigt i en blandning av gult, rosa och pastellblått. Alltså den här bubbelbiten ser ut som godis, vill bara ta en tugga!

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
Kiss Me Quick Tvättkort, 29 SEK

Skicka ett modernt kärleksbrev? Kortet är gjort av fruktköttet av äpple med eteriska oljor från citron, lime och Ylang Ylang och är perfekt att skicka till någon. Det fungerar även som schampo, supersmidigt att ha med sig på resan!

lush alla hjärtans dag valentine's day 2017
Lovestruck Bubbelbit, 69 SEK

En uppfriskande kompis i badet? Den här härliga bubbelbiten innehåller citron, geranium och pomerans. Det här är en av mina favoritemojis, så söt!

Har du spanat in LUSH Alla Hjärtans Dag-produkter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy