Ellos Sense of Karma

av Malin
155 visningar

Hej!

Den här veckan har det tyvärr blivit sparsamt med inlägg, men jag har jobbat som en tok! Och den enda dagen jag slutade tidigt åkte vi på hockey. Och nu kom jag precis hem från sista jobbdagen den här veckan.. Jag är helt slut! I morgon kommer jag inte göra många knop kan jag lova.


Ett nytt märke för mig är Sense of Karma från Ellos Beauty. Produktserien innehåller både yogakläder och skönhetsprodukter. Produkterna beskrivs som en lyxig kroppsserie med doft av naturlig lavendelolja och ylang ylang som ger en skön och avslappnande doftupplevelse.

.

ellos beauty sense of karma
Sense of Karma samarbetar med organisationen Help@Hand för att ge flickor på Filippinerna en utbildning som gör att de kan få ett arbete och bli självförsörjande, så vid köp skänker Sense of Karma 3 kronor per såld produkt. Bra va?

Sense of Karma Body Oil, 149 SEK

En återfuktande kroppsolja som absorberas in i huden snabbt utan att kladda. Innehåller sheasmör, sötmandelolja, avokadoolja och vitamin E som verkar återfuktande och mjukgörande och lämnar en silkeslen känsla på huden.

Sense of Karma Body Mist, 129 SEK

En behagligt väldoftande spray för din kropp och/eller ditt hem. Innehåller vitamin E som är antioxiderande.

Sense of Karma Shower Gel, 89 SEK

En återfuktande duschgel med calendula-extrakt och glycerin som är vårdande och gör huden mjuk och len.

Sense of Karma Hand Cream, 89 SEK

En återfuktande handkräm som går in i huden snabbt utan att kladda samtidigt som huden blir mjuk och smidig. Innehåller solrosolja, sheasmör, olivolja och vitamin E som verkar återfuktande och mjukgörande.

I produktserien ingår även Body Lotion, Body Scrub, Liquid Soap och ett doftljus.


Jag har verkligen blivit besatt av produkterna och doften! Tänk er när man kommer in på ett SPA eller hos en hudterapeut, doften är väldigt avslappnande! Min favoritprodukt har blivit misten som jag faktiskt använder som rumsspray. Jag har sprayat misten i sovrummet varje kväll innan jag går och lägger mig och har faktiskt känt mig mer lugn och avslappnad än vad jag brukar vara.

Har du testat någon av produkterna? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy