Garnier Respons Shower Gels

av Malin
569 visningar

Garnier Respons lanserar nu sina första duschserie. De är ju tidigare kända för sina hårvårdsprodukter och nu kompletterar de med duschkrämer för en fulländad duschupplevelse. I 6 stycken väldoftande varianter med ingredienser av naturligt ursprung.

garnier respons shower gel

garnier respons shower gel
Mythic Olive & Black Soap

Mythic Olive-serien rekommenderas för mycket torr hud medantioxidanter från jungfruolivolja som är vårdande och mjukgörande.

Marvellous Oils – Argan- & Camelia

Marvellous Oils rekommenderas för torr hud, med arganolja som är en mirakelprodukt världen över och kameliaolja som är en väldoftande, vårdande för både hud och hår.

garnier respons shower gel
Aleppo Soap & Rose Oil – ny doft

Aleppotvål har sin bas i naturliga oliv- och lagerbärsolja som ska vara skonsamt för huden, passande för känslig hud med eksem och klåda. Rosenolja lindrar och och läker sprucken och inflammerad hud.

Lemon & Elderflower – ny doft

Citron och fläder ger duschtvålen en uppfriskande och fräsch känsla. Har tyvärr ingen mer information om dessa.

Oat Cream & White Almond Milk

Denna serie rekommenderas för torr och känslig hud med havrekräm och mandelmjölk som har vårdande och återfuktande egenskaper.

garnier respons shower gel

Här hemma har Lemon & Elderflower blivit en favorit hos oss båda, men jag gillar även Aleppo & Rose Oil – så nyheterna går verkligen hem!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy