Idag är en skitdag

av Malin
25 visningar 1 Minuter läsning

Som jag har berättat för er tidigare så har jag länge haft problem med ångest och depression. Och idag har varit en mycket dålig dag. Alldeles för mycket tankar följt av mycket ångest, besvikelse och sorg. Jag är så trött för att jag sovit skitdåligt i natt och har blivit ledsen för saker som jag egentligen inte alls behöver bli ledsen över.

Så idag bjuder jag bara på en bild på vår katt Paul, som tillsammans med min sambo stöttar mig och tröstar mig när jag är ledsen.

I morgon har jag förhoppningsvis fått upp videon som jag spelade in tidigare i veckan. Jag har försökt att ladda upp den i 4 dagar(!)

Ha en fin helg!

6 kommentarer

Anna B 28 januari, 2017 - 02:20

Jag tycker att det är fint av dig att dela med dig av livets dalar via din blogg. Själv så tacklas jag också med ångest (panik-) och nedstämdhet (depression?) av och till. Jag hamnar också i negativa tankebanor, oftast i onödan. Jag hade själv en dålig dag för några dagar sedan; så jobbigt: jag önskar att jag också hade en kisse som sällskap under mina dippdagar, kattälskare som jag är. Jag hoppas att det känns bättre för dig snart och styrkekramar till dig.

Malin 28 januari, 2017 - 17:45

Åh tack ❤️

Annelie 28 januari, 2017 - 16:48

<3

Emilie 29 januari, 2017 - 16:04

Usch och fy för de här dåliga dagarna. Jag är glad att grabbarna tar hand om dig när det är tungt och du behöver tröst och vila. Du vet att jag alltid finns här för dig <3

Veronika 2 februari, 2017 - 13:04

Blä, depression suger 🙁 Men jag håller med Anna B, starkt av dig att berätta (och om vi pratar om det jobbiga kanske stigmat minskar). Hoppas du snart mår bättre!

Malin 4 februari, 2017 - 14:34

Men vad fin du är Tack så mycket!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer