Fyndat på The Body Shop

av Malin
182 visningar

Det är mycket man får passa på att göra när man är i huvudstaden i januari, t ex. att fynda på alla reor. Vi smet då in på en liten The Body Shop-butik på Hamngatan och köpte på oss tre duschtvålar. Gissa vad jag betalade för alla 3? Kom igen… gissa! 87 kronor. Alla produkter var nedsatta, plus att det var “Ta 3 betala för 2” på alla produkter, så det var verkligen fynd!

Måste dock dissa personalen i butiken lite eftersom hon inte var speciellt trevlig. Då jag själv jobbar i butik vet jag att man kan bli på dåligt humör om man är stressad eller har dryga kunder (vi hade en väldigt omständig och snorkig dam som trängde sig före), men jag kan ändå tycka att man kan vara trevlig mot nästa kund trots det. Men det är bara jag…

the body shop shower gel salePapaya Shower Gel, 70 SEK 35 SEK

Papaya-doften brukar oftast bara finnas under reatider och jag vet inte om det är en utgående produkt (?), men den har ju i alla fall gamla förpackningen.

Vineyard Peach Shower Gel, 70 SEK 35 SEK

Vineyard Peach är en av mina favoritdofter från TBS! Jag fick med mig några produkter från serien när jag för länge sedan vann en tävling och blev helt förälskad i den solmogna doften.

Frosted Berries Shower Gel, 70 SEK 50 SEK

Frosted Berries är en av 2016 års LE-julserier och eftersom jag har alldeles för långt att åka till närmaste butik så skippade jag att köpa någon av serierna då, men var tvungen att sniffa på den när det ändå fanns ett par flaskor kvar. Och den luktar supergott! Kanske att vi sparar den till nästa december?

Har du fyndat på någon av reorna?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy