Vår- & sommarnyheter från MAC

av Malin
58 visningar

Idag har jag inte mindre än fyra nya produkter från MAC att visa upp. Produkterna ingår i nyutkomna kollektioner. Matta flytande läppstift, samarbete med Caitlyn Jenner samt flera större samarbeten med världsomnämnda makeupartister. R U ready?


mac retro matte
mac retro matte
MAC Retro Matte Liquid Lipcolour – EssPresso, 245 SEK

I början av januari släppte MAC nya färger av sina Retro Matte, närmare bestämt 12 stycken varav 3 nyanser är Limited Edition. Jag har fått hem färgen EssPresso som är en riktigt typisk chokladbrun med kall underton. Förpackningen är som en blandning mellan ett Lipglass med genomskinlig hylsa och MAC’s klassiska rundade läppstiftskork. Applikatorn är långsmal och ganska tunn längst ut för bättre precision. Formulan är lätt och mousseliknande och härlig att arbeta med.

Har ni sett Young Attitude och Uniformly Fabulous i kollektionen? Jag blev jag helt förälskad!

mac caitlyn jenner
mac caitlyn jenner
mac caitlyn jenner
MAC x Caitlyn Jenner Cremesheen Glass – Kindness, 215 SEK

Caitlyn Jenners kollektion är en fortsättning på hennes mission att dela sin förvandling med hela världen och passar alla åldrar, etniciteter och kön. Elegant klassiska nyanser för läppar, ögon och kinder för dig som vill njuta av livet – oavsett hur du väljer att göra det.

Helt ärligt har jag aldrig förstått det här med Kardashians/Jenner-grejen… Too much drama. Läppglanset Kindness är ett skirt gulguldigt gloss läppglans med massor av härligt guldglitter.

mac diane kendal
mac diane kendal
mac diane kendal
MAC x Diane Kendal Cream Colour Shadow x6 – Glamourize Me, 420 SEK

Denna vecka lanserar MAC ett stort samarbete med tre stora makeupartister som har fått skapa varsin kollektion. Jag har fått hem denna krämögonskuggspalett som är ett samarbete med Diane Kendal. Tonerna går i alldeles rätt färger för mig, lila, plommon, teal tillsammans med champagne och roséguld. Jag har inte testat krämskuggor från MAC förut, så det ska bli jättekul att få leka lite med dessa.

mac james kaliardos
mac james kaliardos
mac james kaliardos
MAC x James Kaliadros Tricolor Lipglass – Stratagloss Opalite, 215 SEK

James Kaliadros är den andra av de tre sminkgenierna som MAC samarbetar med i vår- och sommar.

Från den här kollektionen har jag fått hem ett urgulligt läppglans i tre olika skikt, ett krämigt persikorosa, samma persikonyans med guldglitter samt ett skirt vitt med blålila reflexer. Det enda som är synd med ett sånt här läppglans är att det förstörs så fort man öppnar det – det passar helt enkelt bäst som prydnad.

mac retro matte caitlyn jenner james kaliardos diane kendal

Ögonskuggsplaletten är ju helt dreamy! Och alla nyanser känns så rätt. Den matta läpptrenden tror jag stannar ett tag till, samt skira nyanser av gloss tillsammans med en minimalistisk bas är så inne just nu.

Har du spanat in något från de nya kollektionerna?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy