Nyheter från Codage Paris

av Malin
277 visningar

När jag kom hem från Stockholm möttes jag av ett så fint paket från Codage Paris. De lanserar 3 stycken nyheter den första februari. Mycket spännande!

codage paris nyheter februari 2017
Kika bara på den personliga påsen. Jag är så svag för skönhetsprodukter med mitt eget namn på 😍

codage paris nyheter februari 2017

Codage Eau De Soin [Skin Care Water] – Matifying & Energizing

Två nya face mists med inriktningar på antingen normal till torr hud [Moisturizing & Energizing] och kombinerad till fet hud [Matifying & Energizing].

Eau de Soin är till för kombinerad till fet hud som är en mist med aktiva ingredienser som bl a. silkesträd för att avgifta och förbättra hudens vitalitet, skyddar mot föroreningar och ger lyster. Den är också berikad med bambu som verkar nedmattade, samt gröna microalger som hjälper huden att skydda sig mot fria radikaler och motverkar åldrande. Misten fungerar både som en hudvårdande produkt eller som en setting mist ovanpå sminket.

codage paris nyheter februari 2017

Codage Fluid de Jour [Day Fluid]

Day fluid är en nedmattande, skyddade och lystergivande emulsion* speciellt framtagen för kombinerad till fet hud. Den är bl a. proppad med antioxidanter för att ge huden en boost av energi, berikad med salicydsyra som har en antibakteriell effekt och stimulerar cellförnyelsen samt bambupulver som har nedmattande egenskaper genom att absorbera överskott av sebum.

Day Fluid innehåller också andra godsaker som mikroalger från Hawaii, hyaluronsyra, hasselnötsolja, aprikosfröolja och mikronäringsämnen från koppar, zink och magnesium.

Vad är en emulsion?
En emulsion är en blandning av olika vätskor som egentligen inte blandas så lätt, t ex. vatten och olja. Emulsioner rekommenderas för fet till kombinerad hy eftersom att den är lätt och tunn i konsistensen och går snabbare in i huden utan att ge en fet eller kladdig yta.

codage paris nyheter februari 2017
Jag fick också med ett recept-sheet för att kunna hålla koll på min hudvårdsrutin. Codage Serum No. 1 är ett måste i rutinen just nu!
codage paris nyheter februari 2017

Sista nyheten heter L’Huile [The Oil] som är en subtil blandning av 8 exceptionella oljor som är speciellt framtagen för att passade både kropp, ansikte och hår. Kika in hos Linda Hallberg för att få mer information om den.

Vad tror du om nyheterna?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy