Nyheter från L’Oréal Paris

av Malin
147 visningar

Idag hade jag stora planer då jag bara jobbade morgon. Tänkte att jag skulle ha gjort en ny sminkning, bloggat, fotat nya bilder till bloggen – men i natt har jag sovit så dåligt, vaknat jättemånga gånger och sedan kom katten och väckte mig en timme innan jag skulle gå upp. Så när jag kom hem somnade jag i soffan och sov i 5 timmar! Snacka om trött…


Idag tänkte jag visa lite nyheter från L’Oréal Paris jag fick hem innan jul med bland annat jullooken Gold Obsession, nyårslooken Extravaganza 2016, en ny primer och en mascara i specialdesignad box.

So Couture Mascara Ida Lanto Edition

l'oréal paris volume million lashes so couture so black elin lanto edition
l'oréal paris volume million lashes so couture so black elin lanto edition
Volume Million Lashes So Couture So Black Mascara Ida Lanto Edition, 139 SEK

En uppföljare på den älskade So Couture Mascara! So Couture Ida Lanto Edition är samma klassiska volymmascara utan klumpar, men med ett mer intensivt resultat. Den speciella borsten är utvecklad för att kombinera precision med mjukhet.

Gold Obsession

l'oréal paris extravaganza 2016

l'oréal paris extravaganza 2016 la palette gold
l'oréal paris extravaganza 2016 la palette gold
l'oréal paris extravaganza 2016 la palette gold
Color Riche La Palette Gold/Glitz, 199 SEK

Innehåller 10 handplockade ögonskuggor med skimrig finish. En kombination av färger som passar hela året runt med en blandning av kalla och varma nyanser som passar alla olika hudtoner. Innehåller massa supersmå guldkorn som ger det skimriga resultatet. Till skillnad från de andra Color Riche-paletterna som varit riktigt torra och kassa så måste jag säga att jag är lite imponerad över pigmenteringen.

l'oréal paris extravaganza 2016 gold obsession lipstick
l'oréal paris extravaganza 2016 gold obsession lipstick
l'oréal paris extravaganza 2016 gold obsession lipstick
Color Riche Gold Obsession Lipstick – Pink Gold, Rouge Gold, Rose Gold, 129 SEK

Läppstift framtagna i samarbete med Blake Lively (Pink Gold), JLo (Rouge Gold) och Julianne Moore (Rose Gold). Läppstiften är krämiga, är halvtäckande och har smått guldskimmer i formulan.

Extravaganza New Year’s 2016

l'oréal paris extravaganza 2016 la palette lip
l'oréal paris extravaganza 2016 la palette lip
l'oréal paris extravaganza 2016 la palette lip
l'oréal paris extravaganza 2016 la palette lip
Color Riche La Palette Extravaganza Lip Palette, 149 SEK

En limiterad läppstiftspalett med 6 nyanser av läppstift och läppglans, både i skimrig- och krämformula. Blev imponerad av pigmenten i den här paletten också, riktigt fina färger!

l'oréal paris extravaganza 2016 super liner
l'oréal paris extravaganza 2016 super liner
Super Liner Ultra Precision Eyeliner, 99 SEK

En limiterad utgåva i djup svart färg blandat med guld. Det är den här eyelinern jag har på mig i den här sminkningen – en svart eyeliner med det där lilla extra. Jag gillar verkligen Super Liner och har många olika färger och denna med lite extra bling är så fin!

Infallible Primer

l'oréal paris extravaganza 2016 infallible mattifying base
Infallible Mattifying Primer, 99 SEK

En mattande primer i gel-form som förbereder huden för makeup genom att ha en minimerande effekt på imperfektioner och porer, samt reducerar glans. Den här hade jag också på mig i sminkningen med eyelinern och jag tyckte faktiskt att den fungerade riktigt bra. Jag ska dock testa den under lite olika foundations så får vi se.

Vad tror du om de nya produkterna? Och har du testat någon av dem?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy