The Body Shop – The Iconic Collection

av Malin
120 visningar

Lite overdue på det här inlägget, men jag vill verkligen visa er den här jubileumsboxen från The Body Shop. 1:a december lanserade The Body Shop två boxar för att fira 40 år, där de samlat de mest ikoniska och bästsäljande produkterna.

the body shop the iconic collection

the body shop the iconic collection

40 Years of The Body Shop’s Best, 1440 SEK (värde 2320 SEK)

För att fira 40-årsjubileum har The Body Shop packat sina bästsäljande produkter in i en enda present. Med allt från den ikoniska Body Buttern till några av de nya tillskotten Oils of Life™ och Superfood Face Masks. En härlig blandning av både kropps- & ansiktsvård samt smink.

the body shop the iconic collection
 • Lip & Cheek Stain – Pink Hibiscus
 • Drops of Youth™ Youth Concentrate
 • Oils of Life™ Intensely Revitalising Sleeping Cream
the body shop the iconic collection
 • Smoky Eye Definer – Black
 • Vitamin E Moisture Cream
 • Almond Hand & Nail Cream
the body shop the iconic collection
 • Shea Body Butter
 • Fuji Green Tea™ Shower Gel
the body shop the iconic collection
 • Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask
 • British Rose Instant Glow Body Essence
 • Mango Body Scrub
the body shop the iconic collection

Vilken kul jubileumsboxkänner jag rent spontant! Sen att alla produkter inte passar alla är ju självklart, men för någon som inte testat så mycket från TBS – eller bara älskar deras produkter skulle den passa väldigt bra. En fin och lyxig present med mycket variation med allt från smink till de ikoniska kroppsprodukterna. Så vill du lägga några extra kronor på en skönhetspresent så skulle jag rekommendera den här.

De har även en mindre version; The Iconic Mini Collection som innehåller bland annat en av mina favoritansiktskrämer, så vill du ge bort en lite mindre present (585 SEK) så tror jag inte att någon skulle mindre glad för den!

Mina favoriter i The Iconic Collection är; Fuji Green Tea Shower Gel, Himalayan Charcoal Mask, Mango Body Scrub, Shea Body Butter och Vitamin E Moisture Cream.

Skulle du vilja ha den här jubileumsboxen?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy