Livet den senaste tiden

av Malin
18 visningar 1 Minuter läsning

Hej på er,

Jag är en person som alltid vill vara ärlig, även om det ibland tar emot. Som ni märkt har jag dragit ned tempot på bloggen rejält den senaste tiden och detta är p g a. min ångest, den konstanta trötthet, huvudvärk, magkatarr och sömnlöshet jag haft de senaste månaderna.


Med två alldeles för krävande jobb samt den familjetragedi som drabbade oss i höstas har jag trots allt kört på som vanligt, om inte ännu mer för att slippa tänka. Men alla tankar som jag skjutit undan under så långt tid har nu hunnit i kapp och med psykisk ohälsa i bagaget har detta totalt dränerat mig och jag är nu knappt människa längre.

Jag ligger just nu under utredning för min huvudvärk och har börjat KBT. Jag vet inte hur framtiden kommer att se ut, men allt jag vet är att jag vill må bättre och därför har jag satt som mål för 2017 att bara göra sånt som faller mig in och sånt jag orkar, utan måsten.

Jag finns här, men jag gör saker i min takt nu. Och jag vill bara att ni ska veta att jag är inte på världens bästa ställe i mig själv just nu, men vill verkligen att det ska bli bättre igen. Jag hoppas att ni förstår.

2 kommentarer

Sandra 15 januari, 2017 - 09:17

Låter sunt Malin! Ta hand om dig! Är alltid ett sms ifrån dig! Kram

Malin 16 januari, 2017 - 09:01

❤️

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer