Yves Saint Laurent Mon Paris EdP

av Malin
177 visningar

Nya doften från YSL heter Yves Saint Laurent Mon Paris och är en blommig historia. Ochhur fin är inte flakongen med mitt namn på?

eleven.se gravyr parfym ysl

“Malin, mon amie”

Yves Saint Laurent Mon Paris EdP släpptes tidigare 2016 och har noter med bland annat vit chypren, patchouli och mysk som skapar en modern, intensiv och sensuell doft. Doften är inte typisk för mig, utan har lite “jordiga” inslag som jag inte brukar gilla, men den är rätt trevlig.

eleven.se gravyr parfym yslGravyren var en trevlig överraskning och är en tjänst i begränsad upplaga hos eleven och erbjuds på märken som bland annat Yves Saint Laurent, Giorgio Armani och Ralph Lauren. Det kostar 39 SEK /produkt och hur du gör kan du läsa om här.

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy