Goodies från Anastasia

av Malin
74 visningar

Haha, vet ni? Det går inte så bra för oss just nu. Vi har ett tag tyckt att det luktat bränt från spisen, men då vi gjorde lasagne för någon vecka sedan så brände det fast lite på hällen och har inte tänkt mer på det. Men igår small det plötsligt till när jag stod och lagade mat och började ryka under spisen… då visade det sig att kontakten brunnit. Så just nu kan vi inte laga någon mat. Så sjukt!


För någon månad sedan fick jag hem lite goodies från Anastasia. Jag har tidigare testat deras brynprodukter samt deras contour kit och det finns inte ett ont ord om produkterna. Därför har jag varit nyfiken på de andra fina sminkprodukterna från märket.

anastasia liquid lipstick lipgloss eyeshadowAnastasia Liquid Lipsticks, 259 SEK

Jag har hört mycket bra om Anastasias flytande läppstift och var därför tvungen att testa dem. Den första nyansen jag testade när jag fick hem dem är nyansen Potion (som jag har på mig i min senaste sminkning). Så enkla att applicera, känns knappt på läpparna och är sjukt snygga på. Mat klarar de tyvärr inte jättebra, men det inga. Dryck däremot går helt okej. De finns i massor av snygga nyanser!

anastasia liquid lipstick lipgloss eyeshadow Sepia, Potion, Dusty Rose

anastasia liquid lipstick lipgloss eyeshadowAnastasia Eyeshadow Singles, 139 SEK /st

Ögonskuggor är ju en av mina största kärlekar och med Anastasias eyeshadow singles palette kan man skapa sin egen ögonskuggspalett. Jag valde två skimriga-, en med satin finish- och en matt ögonskugga i mina favoritnyanser; lila, tegelröd och en mörk aqua. Skuggorna är sjukt pigmenterade men är samtidigt väldigt lätta att blanda ut. Ge mig alla!

anastasia liquid lipstick lipgloss eyeshadow

anastasia liquid lipstick lipgloss eyeshadowRosette, Blazing, Deep Plum, Mermaid

anastasia liquid lipstick lipgloss eyeshadowAnastasia Lipgloss, 229 SEK

Högglansiga läppglans som är enkla att applicera, är heltäckande och inte klibbiga. Hallelujah! De är jättekrämiga och doftar lite toffee/vanilj. Hade Vintage på mig på julaftonsförmiddagen och det kändes som att det gav läpparna återfuktning och efter att jag hade ätit hade det försvunnit sakta men snyggt – inte “patchy”. Jag brukar inte vara så mycket för läppglans, men jag gillar verkligen de här.

anastasia liquid lipstick lipgloss eyeshadowVintage, Venom, Dusty Lilac

Har du testat någon av dessa produkter? Vad tycker du?

.

1 kommentar

Frida Ekholm 4 januari, 2017 - 11:51

Favoriter hos mig. Just färgen Sepia har gått varmt nu i höst, både i lipgloss och liquid lipstick 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy