Lucka 8-14 Benefit, The Body Shop Deluxe, Rituals – OBS! Spoilervarning

av Malin
188 visningar 5 Minuter läsning

OBS! Vill du inte se vad som finns i kalendrarna, så klicka dig inte vidare.

Jag har i år tre stycken julkalendrar som ni kan läsa om här! Idag ska jag visa vad som gömt sig bakom lucka 8-14. Eftersom Benefit-kalendern endast har 12 luckor finns det endast produkter från dem i lucka 8-12. Klicka på “läs mer” för att kika på innehållet ♥

benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016

Lucka 8

Lucka 8

 • Benefit Posietint
 • Rituals Hands Free Mandarin & Mint
 • The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel

Jag tycker: En bra lucköppnardag! Posietint är också en nyans och en doft som jag gillar mer än Benetint, en härligt varm ljusrosa. Handsprit från Rituals kändes ganska otippat, men det är alltid välbehövligt. Dock kunde jag inte riktigt känna den där mintdoften – vilket för mig är bra, då jag starkt ogillar mintdoft i skönhetsprodukter. Jag gillar Polynesian Island Tiaré-doften, så den reseförpackningen läggs i resehögen (hoppas på att åka någonstans snart igen!).

benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 9
benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 10

Lucka 9

 • Benefit It’s Potent Eye Cream
 • Rituals Samurai Foaming Shower Gel
 • The Body Shop Brow & Lash Comb

Jag tycker: Ögonkräm är typ lite av min fobi, jag vet att jag borde använda det – men jag vill inte. Men med en söt liten burk kanske det blir roligare? Och äntligen en produkt till min sambo! Jag gillar Samurai-doften och har köpt ett kit med det till honom förut, så det gillar vi. En bryn- och franskam kändes tyvärr så där halvtråkigt av TBS, ni kan bättre!

Lucka 10

 • Benefit Hoola Bronzer
 • RitualsSoap Energy Bar Mandarin & Mint
 • The Body ShopVitamin E Nourishing Night Cream

Jag tycker: Jag har hört mycket bra om den legendariska Hoola-bronzern, så jag kommer absolut att testa den! Men Rituals… en tvål? Besviken. Ytterligare en favorit från TBS, Vitamin E nattkräm – I like a lot!

benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 11
benefit girl o'clock rock rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 12

Lucka 11

 • Benefit Dandelion Blush
 • Rituals The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel
 • The Body Shop British Rose Shower Gel

Jag tycker: Dandelion är ett suuuperfint ljusrosa rouge som jag faktiskt testat tidigare – men tappat bort, så jag är superglad att jag jag fick denna. Samma med The Ritual of Sakura duschskum, har som sagt velat testa produkter ur den här serien länge. Ytterligare duschprodukt från TBS med doft av ros. Alla duschprodukter är välkomna här hemma!

Lucka 12

 • Benefit They’re Real Remover
 • Rituals Buddha Sweet Orange & Cedar Foaming Shower Gel
 • The Body Shop Frosted Berries Softening Body Gel-Lotion

Jag tycker: Jag tror att jag inte ens hört talas om They´re Real-removern? Är den ny? Det ska i alla fall bli spännande att testa den. Lite tråkigt med 3 produkter från samma serie när jag vet att Rituals har så mycket annat roligt att erbjuda. En liten kroppslotion med doft av frostade bär från TBS. Åh vad jag gillar den doften!

rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 13
rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 14

Lucka 13

 • Rituals Honey Touch Indian Rose & Himalaya Honey
 • The Body Shop Lash Curler

Jag tycker: En supermysig kroppskräm som doftar så gott och ett riktigt bottennapp från TBS, alltså… visst att en ögonfransböjare är bra att ha, men för mig som redan har 5 stycken blir det lite tråkigt.

Lucka 14

 • Rituals Deep Recovery Night Cream
 • The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-up Remover

Jag tycker: En ganska tråkig lucköppnardag. Det är alltid bra med krämer, men det börjar bli lite tråkigt. Jaja, Rituals-nattkrämen hamnar i resehögen så länge medan kamomillrengöringen åker direkt i sopen – det är faktiskt den sämsta jag testat, eller ja.. den gör ont. Låt bli att använda den, ett hett tips!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer