IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick

av Malin
429 visningar

IsaDora hakar på trenden med matta flytande läppstift. Ultra Matt Liquid Lipstick kommer i 10 härliga färger i en intensiv ultramatt formula som har en fluffig och krämig textur som ska sitta extra länge.

Ultra Matt Liquid Lipstick lanserades förra veckan (V.48) exklusivt på H&M.

isadora ultra matt liquid lipstick
01 Nude Attitude, 03 Posh Pink, 05 Bare Cashmere, 11 Cool Mauve, 13 Dusty Cedar
15 Sugar Brown, 17 Berry Babe, 18 Brown Berry, 19 Plum Punch, 20 Red Romance

IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick, 129 SEK

Ultra Matt Liquid Lipstick, ett matt flytande läppstift får läpparna att se fylliga, ultramatta, välskulperade och fullständigt perfekta ut. Kombinerar lättheten av ett gloss och den rika färgpigmenteringen av ett läppstift.

isadora ultra matt liquid lipstick
01 Nude Attitude, 03 Posh Pink, 05 Bare Cashmere, 11 Cool Mauve, 13 Dusty Cedar
isadora ultra matt liquid lipstick
15 Sugar Brown, 17 Berry Babe, 18 Brown Berry, 19 Plum Punch, 20 Red Romance
isadora ultra matt liquid lipstick

10 stycken nyanser där det finns något för alla. Och inte en enda nyans är ful! Jag älskar liksom alla. Den röda nyansen är en given julaftonsfärg – eftersom de torkar fort och sitter riktigt bra. I dag har jag på mig 15 Sugar Brown som är en superfin “My-lips-but-better” nyans och ikväll ska jag göra mat- och dryckestest.

Vid applicering känns formulan väldigt krämig och nästan lite mousse-aktig, de torkar snabbt och känns ytterst lite på när de väl torkat. De ser matta ut utan att göra så att läpparna ser så där knastertorra och flagiga ut. Som vanligt är IsaDoras smink parfymfritt så de luktar ingenting. Förutsättningarna är ju optimala, så jag hoppas verkligen att de håller måttet!

Har du spanat in någon av nyanserna?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy