Maxa din ögonlook med 3D-fransar från Sweed Lashes!

av Malin
148 visningar

Sweed Lashes har lanserat 3D-fransar. Tre par mycket fylliga och vispiga fransar som är perfekta för fest, eller bara när du vill ha “lashes on fleek”.

sweed lashes boo ash mads lash gluesweed lashes boo ash mads lash glue
Sweed Lashes Boo 3D, 179 SEK

Boo är fransar för dig som vill ha mer fyllighet och volym, för en intensiv look. De är kortare mot inre ögonvrån och blir längre mot yttre ögonvrån.

sweed lashes boo ash mads lash glue
Sweed Lashes Ash 3D, 149 SEK

Ash är fransar för dig som vill ha mer fyllighet, men ändå behålla en naturlig look då dessa fransar har mer struktur och är väldigt lika naturliga ögonfransar. De har en mer fyllig “kärna” med några längre strån för mer vispighet, de är även en aning kortare mot inre ögonvrån.

sweed lashes boo ash mads lash glue
Sweed Lashes Mads 3D, 149 SEK

Mads är fransar för dig som vill ha mer fyllighet, men ändå behålla en naturlig look då dessa fransar har mer struktur och är väldigt lika naturliga ögonfransar. Mads är längre och fylligare än varianten Ash som är väldigt lik, med sin kärna av tätare fransar och sedan färre längre fransar för ett flirtigt intryck.

sweed lashes boo ash mads lash glue
Sweed Lashes Clear Adhesive, 99 SEK

sweed lashes boo ash mads lash glue

Jag gillar Sweeds fransar, de är ofta mjuka och medgörliga – samt att de blir superfina på! Tyvärr kan jag inte säga samma om limmet som jag blir alldeles tokig på. Det torkar otroligt segt och får mina ögon att vattnas. Men fransarna är verkligen sååå fina. Mina favoriter är nog Ash eller Mads – för vispiga fransar är lite av en svaghet. Vilka fransar vill du se mig i härnäst?

Har du testat någon av dessa fransar?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy