IsaDora Boho Baroque Holiday Make-up 2016

av Malin
160 visningar

#daretosparke – Inför jul och nyår möter IsaDora upp med en extravagant look inspirerad av lyxig barock med en bohemisk touch! Färgpaletten är inspirerad av viktorianska detaljer såsom spets, sammet, läder och bokad. Nyanser går i svart, mörkrött, plommon och vintage gold.


En del produkter ingick i förra årets Holiday Collection Golden Edition, vill du spana in det inlägget så är det inlägget länkat här.

isadora boho baroque holiday make-up 2016 Eye Shadow Palette – 65 Golden Eyes, 179 SEK

Rikt pigmenterade ögonskuggor i färgkoordinerade nyanser i champagne, plommon och svar för att skapa en naturligt skimrig look eller en dramatisk sotning. Mixa och matcha de olika skuggorna för en lyxig och glamorös ögonmakeup.

isadora boho baroque holiday make-up 2016Wonder Nail – 191 Black Lacquer / 543 Baroque Blood / 542 Vintage Gold, 79 SEK
Holographic Nails – 879 Diamond Rocks, 79 SEK

Låt tidlösa nyanser i svart, guld och rött tillsammans med holografiskt glitter pryda naglarna i vinter. Snabbtorkande och hållbara nagellack som lägger sig jämna och fina med hjälp av den breda borsten.

isadora boho baroque holiday make-up 2016Sculpting Lipliner – 68 Rum Raisin / 60 Berry Kiss, 89 SEK

Sculpting Lipliner lanserades tillsammans med höstkollektionen Bohemian Flair och har gjort succé sedan dess. Nyanserna för Boho Baroque går i en klassiskt röd samt mörkare toner av lila.

Skulpterar och ger volym till dina läppar. Den mjuka, följsamma och vattenfasta liplinern motverkar att läppstiftet flyter utanför läppkonturen. Ger ett långvarigt och hållbart resultat. Med en krämig matt finish och intensivfärg kan du även använda Sculpting Lipliner som läppstift.

isadora boho baroque holiday make-up 2016Grand Volume Lash Styler – 40 Black, 189 SEK

Grand Volume Lash Styler har en special designad borste som fångar upp fransarna från rot till topp och sträcker dem utåt och uppåt för en vidvinklad solfjädereffekt med full volym.  Den unika borsten  har flera unika egenskaper som ger extra volym och separation.

.

Lip Desire Sculpting Lipstick Golden Edition – 70 Baroque Red / 72 Purple Plum, 139 SEK

Tillsammans med Sculpting Lipliner lanserades även Lip Desire i höstas och har blivit mångas favorit.

Lip Desire är ett crèmigt och viktlöst läppstift som ger extra volym och dimension till dina läppar. Den rikt pigmenterade formulan efterlämnar en behaglig och mjuk känsla med härlig lyster. Aktiva och fuktighetsgivande ingredienser håller läpparna mjuka och fylliga. Unikt skulpterad tip för lätt applicering.

isadora boho baroque holiday make-up 2016Vid köp av 2 produkter ur Boho Baroque-kollektion får du Isadora Square Make-up Purse som har ett värde på 150 kronor.

I kollektionen ingår också:

  • Strobing Highlighting Stick – 01 Champagne Glow, 129 SEK
  • Face Sculptor Strobing – 21 Warm Glow, 199 SEK
  • Khol Kajal – 01 Black, 89 SEK
  • Lip Desire Sculpting Lipstick Golden Edition – 68 Rum Raisin, 139 SEK
  • Sculpting Lipliner – 64 True Red, 89 SEK

Förra året gjorde jag en sminkning med bland annat ögonskuggspaletten – Golden Edition som ni kan spana in här nedan ♥

Som alltid älskar jag IsaDoras julkollektioner! Produkterna och förpackningarna är så fina och nyanserna känns klassiska och helt rätt.

Har du spanat in någon av produkterna från Boho Baroque?
.

1 kommentar

Mammi 6 december, 2016 - 13:29

Men! Vilka fina färger! <3<3<3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy