NABLA Potion Paradise Collection

av Malin
85 visningar

NABLA har gjort det igen! Jag har tidigare skrivit om deras krämögonskuggor som jag tycker jättemycket om, nu lanserades det ännu fler fina nyanser med allt från en matt beige nyans till den vackraste plommonlila.

nabla potion paradise collection cream eyeshadownabla potion paradise collection cream eyeshadowJag har fått hem Potion Paradise Special Box som innehåller de 6 nya färgerna. Fem nyanser är skimriga/glowiga och en nyans är matt. Krämskuggorna kostar ca. 113 SEK /st (€ 11,50) eller ca. 634 SEK (€ 65) för hela boxen.

Entropy Skimrig hasselnötsmauve.
Utopia Skimrig kopprig bronze.
Rea Skimrig mörk plommonlila.
Petite Mélodie Skimrig pastellig blålila.
Hyperspace Skimrig pastellig guldgrön.
Morning Glory Matt mediumbeige.

nabla potion paradise collection cream eyeshadowEntropy, Utopia, Rea, Petite Mélodie, Hyperspace, Morning Glory

nabla potion paradise collection cream eyeshadowEntropy, Utopia, Rea, Petite Mélodie, Hyperspace, Morning Glory

nabla potion paradise collection cream eyeshadowFina eller hur? Jag älskar verkligen alla färger och kan tänka mig att skapa flera härliga looks med dessa. Dessutom är jag glad över Morning Glory, den beiga matta nyansen – perfekt som bas för andra ögonskuggor. Har nog inte sett någon helt matt krämskugga innan heller, så jag blev ganska exalterad!

Alla skuggor applicerar jämt och fint, förutom Petite Mélodie (den blålila) som jag blev lite besviken på, för nyansen är så fin. Jag har swatchat alla skuggor med både fingrar och borstar och den blir ojämn. Sad face.

Vilken av skuggorna tycker du är finast?

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy