MAC Extra Dimension Skinfinish – Bling bling for ya face!

av Malin
78 visningar

Strobing och highlighting är fortfarande en stor trend. För vem gillar inte en exceptionell highlighter som ger ansiktet liv och lyster? Jag vet ingen i alla fall. För ett par veckor sedan fick jag hem den finaste highlighter jag någonsin skådat (om jag har sagt det om någon annan highlighter så tar jag tillbaka detta nu)!


MAC In the Spotlight

MAC cosmetics extra dimention skinfinish Extra Dimension Skinfinish – Beaming Blush, 295 SEK

Extra Dimension Skinfinish ingår i kollektionen In the Spotlight och kommer i fyra nya nyanser som kommer att ingå i det permanenta sortimentet. Jag har fått hem Beaming Blush som är en rosatonad highlighter med guldglow. Jag skulle kunna titta på den i flera dagar, totalt besatt! Den är liksom inte glittrig, men heller inte skimrig, utan den ger bara ett fantastiskt glow. Kolla bara på swatchen nedan. Yum!

Nyansen Beaming Blush är som ett rouge och highlighter i ett för min bleka hudton – jag tror den kommer göra sig alldeles underbar på en vintrig sminkning. Jag blev så förälskad i den här så jag precis beställde Soft Frost också (med ett par andra gobitar), som har en vit bas med lila ”skimmer”, OMG!

MAC cosmetics extra dimention skinfinish MAC cosmetics extra dimention skinfinish MAC cosmetics extra dimention skinfinish MAC cosmetics extra dimention skinfinishAlltså, no more words needed! Ska göra en sminkning med denna asap så ska ni få se vad jag pratar om.

Har du spanat in någon produkt från MAC In the Spotlight-kollekton?

.

Skriv en kommentar

ett × 1 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy