The Body Shop Oils of Life; Ultimate Skincare Collection

av Malin
75 visningar

En av julgåvorna som fortfarande fanns kvar på thebodyshop.se när jag skulle spana julklappar var Oils of Life™ Ultimate Skincare Collection. En ultralyxig julklapp i en snygg låda som också kan sedan användas som “smyckesask”.

The Body Shop Oils of Life™ Ultimate Skincare Collection

The Body Shop Oils of Life™ Ultimate Skincare Collection, 1395 SEK

I den här gåvan nästintill hela Oils of Life™-serien som jag har skrivit om tidigare. Det som är nytt för mig är den lilla mojängen Twin-Ball Revitalising Facial Massager, en ansiktsmasserare som hjälper att stimulera punkter i ansiktet och dekolletaget både för att förbättra blodcirkulationen, förbättra hudens elasticitet och för att hjälpa till med absorberingen av produkterna. Så den ska bli kul att testa!

The Body Shop Oils of Life™ Ultimate Skincare Collection

I övre luckan hittar vi tre produkter och i locket hittar vi en ganska kass “spegel”, min är helt skev i alla fall. Men lådan fungerar nu jättebra som smyckeskrin och står just precis nu på mitt sminkbord, den passar in väldigt bra!

The Body Shop Oils of Life™ Ultimate Skincare Collection

I lådan under hittar vi två av krämerna. En vanlig ansiktskräm och en sk. “sovkräm”.

The Body Shop Oils of Life™ Ultimate Skincare Collection

Jag har tidigare testat Oils of Life™-serien och dealbreakern för mig all alkohol och parfym som produkterna faktiskt innehåller. Det är synd eftersom att serien doftar väldigt gott och man kan ju tycka att alla de eteriska oljor som produkterna innehåller skulle räcka? Eller? Min hy klarar dock inte av produkterna, främst pga. den tillsatta parfymen.

Har du testat Oils of Life-produkterna? Vad tycker du om dem?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy