Tre snabba julklappstips

av Malin
0 kommentar 8 visningar
Detta inlägg presenteras i samarbete med eleven.se

Har du lite idétorka till juklappshandlingen? Här kommer tre snabba julklappstips som passar både killen, pappa, brorsan, mamma, syrran eller svägerskan.

tre snabba julklappstips

Till honom/pappa:

Big Red Beard The Reserve Kit Noble – Vare sig om det är brorsan, pojkvännen eller pappa så är det fortfarande väldigt populärt med skägg i alla åldrar, då tycker jag att det är viktigt att ta hand om det och ge det mycket kärlek för att det ska se snyggt och välvårdat ut. Ett kit med en kam, ett balm för att styla och en olja för att ge det snygg glans och näring.

Till henne:

ghd Copper V Gold Professional Styler – Årets snyggaste styler i bästa kvalitet, för vem vill inte ta hand om sitt hår? Med en plattång kan du inte bara platta håret, utan även göra snygga glammiga lockar eller härliga vågor. I know I want one!

Till mamma:

Codage Prescription Skin Rehab – Ett lyxigt hudvårdskit från Codage gör vilken mamma som helst glad! Bonustips: Gör ett schema eller gå igenom produkterna tillsammans för lite extra omtanke.

Skriv en kommentar

10 − nio =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy